Casa Poporului se scufundă încet – nu a fost proiectată să suporte atâta nesimțire!

Casa Poporului se scufunda cu cativa centimetri in fiecare an, fenomenul nu este insa unul natural ci e provocat de dezastrucantitatea foarte mare de nesimtire pe care cladirea e obligata sa o suporte.

Mai grav e ca nimeni nu vorbeste despre acest lucru ci o ard aiurea cu reabilitarea cladirilor cu risc seismic, ceea ce e de fapt un mizilic fata de adevaratul pericol care ne pandeste.

Conform specialistilor, situatia e deosebit de grava pentru ca, dupa cum veti vedea mai jos, nu doar Cladirea Parlamentului e in pericol ci toata Romania.

Desi a fost proiectata pentru a gazdui politicieni si a rezista la cutremure de peste 8 pe Richter, arhitectii lui Ceausescu nu si-au imaginat ca peste ani aici se vor aduna in acelasi timp pana la 600 de nesimtiti din toata tara, alesi pe spranceana.

Cu alte cuvinte, Casa Poporului nu a fost prevazuta sa suporte o asemenea cantitate de nesimtire si risca in orice moment sa cedeze psihic.

Nesimtirea lucreaza in timp, azi un pic, maine ceva mai mult si uite asa, de la an la an, cladirea se degradeaza si se scufunda.

Lucrurile au evoluat in rau la fiecare 4 ani, nu doar ca numarul nesimtitilor a crescut foarte mult dar gradul lor de nesimtire e parca din ce in ce mai mare si azi asa, maine asa, piatra se macina si cedeaza.

Cu cat e frecventata de mai multi nesimtiti, cu atat scufundarea se accelereaza.

Partea proasta e ca nu doar Casa Poporului in sine e afectata de acest fenomen ci, datorita greutatii masivei constructii, aceasta trage dupa sine tot Bucurestiul, care la randul lui provoaca un efect de domino antrenand in cadere, la randul lui, intreaga tara.

In ritmul asta, in 2-3 generatii, Romania va fi o uriasa groapa, un soi de gaura neagra, in care toti vecinii nostri ne vor privi de sus.

Practic nu va mai fi nevoie de niciun cutremur mare care sa ne distruga, o va face cantitatea mare de nesimtire acumulata in Casa Poporului si va rog sa ma credeti ca nu glumesc deloc!

A explicat arhitectul Apolodor Podeanu, specialist in arhitectura urbanistica medievala.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde
  5. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.