Dezastru în Turcia: Un personaj misterios a anunțat formarea unui Front al Salvării Naționale

Evenimentele se precipita ametitor in Turcia. Dupa haosul de azi-noapte care a provocat sute de morti si raniti,

Personaj misterios

lucrurile par sa se indrepte spre fagasul normal odata cu aparitia pe scena politica a unei noi formatiuni de unitate nationala.

Iata filmul evenimentelor:

-Televiziunea turca si-a intrerupt brusc programul pentru a prezenta un grup de revolutionari care anuntau constituirea unui Front al Salvarii Nationale.

-Se trage inca desi nu e clar cine si in cine trage.

-Armata, politia si mii de revolutionari sunt cu totii pe strazi si spun ca pazesc punctele strategice de teroristii pe care insa nu i-a vazut nimeni.

-Cineva anunta ca apa potabila ar fi otravita.

-Grupul care a pus stapanire pe televiziunea nationala turca, e condus de un batranel simpatic despre care, unele surse spun ca ar fi un turist sovietic.

-Personajul misterios are un puternic accent rusesc dar deja a cucerit inimile a milioane de pensionari si tarani turci care spun ca l-ar vota cu toata increderea.

– In afara grupului de la televiziune nimeni nu stie ce se petrece cu adevarat in tara.

Cautat de jurnalisti pentru a comenta evenimentele din Turcia, Ion Iliescu pare de negasit. Vecinii au auzit ca ar fi plecat de 3 zile in vacanta la Kusadasi.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.