Gabi Firea: școlile rămân închise, urmează televiziunile B1 și Digi24!

Masuri fara precedent luate de primarul general al capitalei, Gabriela Firea, in lupta cu nametii de zapada din Bucuresti!

In urma convocarii unui comandament de iarna, a devenit tot mai clar ca, in ciuda inchiderii scolilor a continuat sa gabi fireaninga si sa fie extrem de frig, motiv pentru care se vor inchide si facultatile dar si cateva televiziuni.

Situata e sub control dar trebuie sa manifestam vigilenta pentru ca lucrurile ar putea sa degenereze pe viitor.

De aceea am luat urmatoarele masuri: scolile raman inchise pe termen nedefinit, la fel si facultatile. De asemeni se impune inchiderea televiziunilor B1 si Digi24 ca agenturi straine, aservite lui Soros care manipuleaza si dezinformeaza populatia cu privire la activitatea primarilor PSD.

Daca situatia o impune, avem in plan si o amnistie generala pentru eliberarea tuturor detinutilor pentru a pune si ei umarul la efortul nostru general de administrare a capitalei si a tarii.

Aceste masuri de precautie sunt absolut necesare! Chiar daca am castigat alegerile trebuie sa fim prevazatori ca lucrurile sa nu ne scape de sub control, asa cum s-a mai intamplat in anii trecuti.

Referitor la iarna, va asigur ca va trece! Avem niste contracte de dezapezire beton, cu niste oameni extraordinari pe care ii cunoastem de ani de zile, deci bucurestenii pot dormi linistiti ca sunt pe maini bune.

A declarat primarul general academcian doctor inginer, Gabriela Firea.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.