Veste uriașă pentru România! Vom putea călători în spațiul Schengen doar cu buletinul!

Comisia Europeana a dat azi o veste buna Romaniei, o veste pe care multi dintre romani o asteptau inca din 1990.

Jean Claude Junker a declarat la Strassbourg ca desi nu indeplinim nici in acest secol conditiile pentru apartententa Schengen doar cu buletinulla civilizatia europeana, totusi nu vom fi dati afara din UE, ba chiar exista posibilitatea ca in urmatorii 50 de ani sa fim primiti chiar si in Schengen.

Intrebat de jurnalisti ce parere are de afirmatiile liderului european, Lazar Comanescu, ministrul roman de externe, a declarat:

-Nu e cazul sa fim tristi pentru ca inca nu am fost primiti in spatiul Schengen, haideti sa vedem partea plina a paharului: putem calatori in acest spatiu doar cu buletinul!

Sa zicem mersi ca nu suntem ca elvetienii sau mai rau, ca norvegienii, tari care nu au fost primite nici macar in UE!

Sa nu uitam ca in Romania milioane de oameni isi permit luxul de a calatori cu trenul si in acelasi timp sa isi trimita copiii in scoli gratuite, finantate de stat!

In viata e bine sa te multumesti cu ceea ce ai, pentru ca altfel le vei aprecia doar dupa ce le vei pierde. Deci haideti sa ne bucuram de ceea ce am obtinut deja pentru ca maine s-ar putea sa fie mai rau.

A incheiat intr-o nota optimista ministrul tehnocrat.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.