Cateva trucuri pentru ponturifierbinti.com

Internetul are 2 caracteristici de baza: informatia si viteza. Prin oceanul de site-uri alergam grabiti cautand informatia care ne intereseaza, repede, repede. Nu citim decat prima pagina sau cateva randuri pentru ca apoi sa alergam la fel de grabiti spre un alt site. De multe ori trecem pe langa informatia dorita fara sa o putem observa.

De aceea, pentru a va ajuta sa obtineti maximum de informatie de pe ponturifierbinti.com, inclusiv de blog, as dori sa va descriu cateva trucuri ce va ajuta sa luati cu voi materialele care va intereseaza. Sa spunem ca v-ar interesa posturile acestui blog si vreti sa aflati cand apar noutati, fara sa reveniti pe blog. Puteti face asta foarte simplu abonandu-va fluxului RSS (click aici si apoi butonul „Aboneaza-ma acum), dupa abonare veti putea vedea in browser ultimele titluri de pe blog. La fel pentru catalogul de afaceri ponturifierbinti.com, mergeti in categoria preferata si accesati butonul XML (pe fond portocaliu) din meniul de sus si va abonati fluxului rss de acolo. De exemplu sa spunem ca va intereseaza categoria „Afaceri la Cheie”, faceti click pe butonul XML din acea categoria si apoi pe „Aboneaza-ma acum”. Astfel veti putea accesa mult mai usor informatiile care va intereseaza, fara sa mai pierdeti timpul alergand prin jungla internetului. In speranta ca aceste „ponturi” v-au fost folositoare, va urez navigare placuta :).

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.