Carmen Dan: Incompetența se plătește! Eu de exemplu iau în jur de 10 000 pe lună!

In loc sa actioneze in mod profesionist, ca in cazul Mazare, politistii bucuresteni si-au pus-o in cap pe secretara de interne pentru lipsa de tact cu care l-au prins pe pedofilul din lift dupa doar 2 zile de cautari.

„Nu vreau sa dau acum nume si pronume dar orice om din tara asta stie ca incompetenta se plateste. Eu de exemplu iau in jur de 10 000 lei pe luna, dar nu despre asta vreau sa vorbesc acum.

Este inadmisibil ce s-a intamplat in aceste zile in capitala, la serviciul omoruri. Cred ca cineva ar trebui sa isi dea demisia si sa lase locul unui profesionist, adica unei persoane cu bani care isi poate cumpara o functie de conducere in politia romana.

A trecut mai bine de un an de cand suntem la guvernare si nu am reusit inca sa satisfacem intreaga noastra clientela politica. Ba mai mult decat atat, continua sa ocupe posturi de conducere persoane ostile antijustiției din România.

Nu stiu, stau si ma intreb, cum e posibil ca tu politist, sa prinzi pedofilul dupa 2 zile de la comiterea faptelor. De unde atata graba?

Pai unde am ajunge daca ar fi procedat la fel si cei care se ocupa de fraude economice, de abuzul in serviciu, de cazul Belina, de Teldrum si alte infractiuni de calibrul asta?

Nu inteleg de ce politistii din Bucuresti au actionat atat de pripit si nu au luat exemplul profesionistilor de la Constanta care s-au ocupat de cazul Mazare? Azi nu mai eram nevoita sa demit pe nimeni…”

A declarat nervoasa ministra.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Horia Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.