Ce presupune un job de operator depozit în UK?

operator depozit în UKUnul dintre cele mai intalnite locuri de munca din strainatate este cel de operator depozit. De regula, tara care ofera cele mai multe joburi de acest fel este UK. In ciuda faptului ca urmeaza sa paraseasca Uniunea Europeana, aceasta tara ofera in continuare oportunitati pentru romani si salarii consistente.

Ce presupune un job de operator depozit?

In principiu, persoanele care se angajeaza intr-un astfel de domeniu au rolul de a manipula marfa. Acstia trebuie sa depoziteze marfa in depozit, sa o ridice si sa verifice bunurile aflate in stoc. Este un loc de munca ce nu necesita calificare, asadar, nu presupune studii sau cerinte foarte mari.

De asemenea, majoritatea depozitelor sunt puternic automatizate, asadar, munca este destul de usoara si nu nesecita efort fizic.

Printre rolurile pe care le mai are un operator depozit se numara si :

  • Consemnarea bunurilor deteriorate;
  • Ambalarea produselor pentru expediere;
  • Manipularea lor in vederea expedierii.

Evident, exista si o serie de cerinte ce se impun celor care doresc sa lucreze intr-un astfel de domeniu. Prima ceinta este aceea de a avea un nivel de engleza conversational si eventual, experienta in domeniu. Atitudinea este si ea foart importanta si starea de sanatate trebuie sa fie una perfecta. La foarte multe depozite se fac vizite medicale.

Care sunt avantajele unui astfel de loc de munca?

Toate joburile din UK presupun contract legal de munca si contributie la sanatate si la pensie. Salariul poate sa inceapa de la 1100 de lire si in functie de experienta creste destul de mult.

Foarte multe firme ofera inclusiv cazare, asadar, in momentul in care cauti un astfel de loc de munca este bine sa te orientezi si in functie de acest aspect.

De asemenea, conteaza daca exista posibilitatea de a efectua ore suplimentare.

Salvează

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.