Locuri de munca in UK pe care le poti face fara studii

Locuri de munca in UKChiar daca Marea Britanie iese din Uniunea Europeana, romanii sunt inca bine veniti in aceasta tara si au la dispozitie o varietate mare de locuri de munca. Daca vrei sa iti imbunatatesti remuneratia si te gandesti ca Anglia este solutia perfecta pentru asta, iata cateva locuri de munca UK pe care le poti aborda fara studii, doar cu o cunostinta solida a limbii engleze.

Taxi Driver

Pentru a fi sofer de Taxi in UK regulile sunt destul de simple:

  • Nu trebuie sa ai amenzi pentru viteza sau pentru alte infractiuni pe sosele in ultimii ani;
  • Trebuie sa ai un nivel de conversatie foarte bun sau macar la nivel mediu. Pentru job va fi dat un test destul de complex.
  • Trebuie sa ai la indemana mai multe documente, precum cazierul judiciar sau alte astfel de documente traduse in engleza.
  • Trebuie sa ai buletin sau pasaport valabil.

Meseria de taximetrist este foarte bine platita in UK, insa in acelasi timp are si cerinte destul de mari in ceea ce priveste comportamentul. Astfel, taximetristul trebuie sa fie bine imbracat si foarte politicos. De asemenea, trebuie sa poata sa reziste la stres si sa fie o persoana dinamica. In principiu, Salariul pentru un astfel de job este de aproximativ 350 de lire in fiecare saptamana.

Sofer autocamion sau sofer tir

Tot in zona transportului, exista si o serie de oferte pentru soferi profesionisti. Salariul pentru o astfel de pozitie poate sa ajunga la 2500 de euro brut iar cerintele sunt destul de serioase.

Astfel, cel care aplica pentru un astfel de loc de munca trebuie sa aiba minim 25 de ani, experienta in ceea ce priveste sofatul pe masini mari si cunostinte minime de limba engleza.

De asemenea, trebuie sa aiba la indemana cazierul auto si evident, carnetul de soferi pentru categoria pe care urmeaza sa o conduca.

Alte documente de care are nevoie sunt:

  • Un atestat CPC marfa;
  • Un card Tahograf
  • Atestat ADR Colete

Ingrijitor

Unul dintre locurile de munca cu cerinte minime este cel de ingrijitor pentru persoane in varsta. Anglia este o tara cu foarte multi batrani, care au nevoie de ingrijire speciala, fie acasa, fie in centre speciale.

Cei care aplica pentru un astfel de job trebuie sa aiba o serie de calitati:

  • Sa fie persoane altruiste si sa aiba grija de alte persoane cu daruire
  • Sa aiba permis de conducere;

Sa aiba cunostinte minime de limba engleza.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.