Cercetătorii englezi au făcut o descoperire șocantă: Vom muri cu toții!

Atentie! Daca esti o persoana sensibilia, cu un IQ sub medie sau te stii suferind de anumite boli, nu citi randurile de mai jos pentru ca urmeaza detalii care te-ar putea marca pe viata (atata cata ti-a mai ramas).

In urma unui studiu indelungat si deosebit de complex, cercetatorii din Marea Britanie au facut o descoperire care confirma cele mai negre banuieli ale fiecaruia dintre noi.

Chiar daca nu incepe al treilea razboi mondial cu arme nucleare, chiar daca nu vom fi loviti de un asteroid si chiar moarteadaca nu va exploda punga de metan de sub Marea Neagra, vom muri absolut toti!

Mai grav decat atat, se pare ca si daca renuntam la vicii, facem sport si mancam sanatos, tot vom muri.

Cercetatorii sunt categorici: vom muri indiferent ce vom face si chiar daca nu vom face nimic.

Aceasta concluzie implacabila, facuta publica abia astazi, este rezultatul unei titanice munci de cercetare intinsa pe o perioada de 100 de ani.

Inceput in anul 1916, in plin razboi mondial, in Marea Britanie, studiul si-a propus sa confirme sau sa infirme una dintre cele mai mari temeri ale omenirii legata de misterele vietii si ale mortii.

Astfel, cercetatorii britanici au ales un esantion de 10 000 de persoane, barbati cu varste cuprinse intre 30 si 60 de ani,proveniti din toate paturile sociale, esantion pe care l-au urmarit in acest interval de un secol, cuprins intre anul 1916 si 2016.

Concluziile sunt de-a dreptul socante: pana la finalul perioadei de studiu, absolut toti subiectii au murit! Ba mai mult decat atat, au murit chiar si cercetatorii care au initiat studiul, cercetarea fiind dupa mai departe de colegii mai tineri care i-au inlocuit pe parcurs.

Astfel se confirma cea mai neagra dintre temerile umanitatii, atat opinia publica, cat si comunitatea stiintifica internationala aflandu-se la momentul de fata in stare de soc!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
 1. Anonim Răspunde
 2. Anonim Răspunde
 3. Anonim Răspunde
 4. Anonim Răspunde
 5. Anonim Răspunde
 6. Anonim Răspunde
 7. Anonim Răspunde
 8. Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
   • Anonim Răspunde
   • Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.