Sfârșitul lumii în 2016? Noi nu avem de ce să ne temem – România e cu 100 de ani în urmă!

Veste buna pentru romani! Desi toata lumea e panicata de sfarsitul lumii, care, conform profetiilor mayase, anul acesta va cadea pe 8 noiembrie, noi putem sa stam linistiti dintr-un motiv cat se poate de simplu: Romania e cu 100 de ani in urma!

-Asiguram populatia ca nu este niciun motiv de ingrijorare. De sute de ani poporul nostru se pregateste pentru acest sfarsituleveniment si a luat din timp masurile strategice foarte eficiente.

Astfel, in ingeniozitatea lor ancestrala, stramosii nostri au decis sa nu mai evolueze dincolo de Evul Mediu, tocmai pentru ca atunci cand celelelte tari se vor confrunta inevitabil cu problema sfarsitului lumii, noi sa fim pusi la adapost si sa mai avem de asteptat mult si bine…

Presa straina estimeaza in mod eronat ca noi am fi cu 100 de ani in urma lumii civilizate.

Va spun insa un mic secret! Adevarul e cu totul altul: suntem mult mai inapoiati decat cred ei!

Deci rog inca o data populatia sa stea linistita caci situatia este sub control!

Dupa estimarile noastre este mult mai probabil ca anul acesta sa ne confruntam cu o rascoala taraneasca, cu un atac al tatarilor sau chiar cu o epidemie de ciuma, decat cu sfarsitul lumii.

Precizarea vine din partea purtatorului de cuvant al Inspectoaratului pentru Situatii de Urgenta si este de natura sa linisteasca naivii care cred tot ce citesc pe Internet.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.