Expert NASA precizează: Nu e nicio încălzire globală, e mai cald la voi pentru că România devine țară bananieră!

Una clada, una rece din lumea stiintifica internationala! Desi in mass-media de la noi se induce ideea incalzirii globale, adevaratul motiv pentru care suntem loviti de canicula, este in realitate cu mult mai crâncen!

Un expert NASA care a studiat arhivele Vaticanului, rupe tacerea si da de pamant cu teoria incalzirii globale:

„Toata povestea asta cu incalzirea globala nu e decat o manipulare masonica menita sa reduca populatia prin cresterea nivelului oceanelor.

Da, e adevarat ca in anumite tari clima s-a incalzit, dar cauzele acestui fenomen sunt diferite. Daca luam exemplul tarii voastre, Romania, lucrurile sunt cat se poate de clare.

La voi va fi din ce in ce mai cald pentru ca Romania se transforma pe zi ce trece intr-o tara bananiera. Ati creat toate conditiile necesare pentru producerea acestui fenomen si atunci era absolut natural ca transformarea intr-o tara africana sa se vada si in ceea ce priveste schimbarile climatice.

Nu ar trebui insa sa va para rau, faptul ca iesiti treptat din randul tarilor europene, printre care erati mereu ultimii, are si consecinte pozitive.

Deja prestigioasa revista Forbes v-a ridicat in topul celor mai dezvoltate economii din Africa.

Aceasta este de fapt adevarata explicatie pentru care aveti aceste temperaturi iar mass-media ar trebui sa va spuna deschis aceste lucruri si sa nu va mai minta cu asa-zisa incalzire globala.”

A declarat John Eliescow, specialist in hidrologie si schimbari meteo.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Cojocaru Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.