Erdogan: Islamul este religia toleranței, oricine susține altceva va fi decapitat!

Proaspatul inscaunat sultan, a tinut sa-i linisteasca azi pe europenii care inca mai aveau dubii cu privire la directia in care va merge Turcia sub domnia lui.

erdoganAstfel, dupa ceremonia de inscaunare, acesta a tinut o conferinta de presa in care a demontat toate acuzele pe care i le aduc contestatarii sai:

„Multumesc in primul rand tuturor celor care prin votul lor au ales un viitor mai bun pentru Turcia. Vreau sa spun un viitor sultan bun pentru Turcia.

In acelasi timp vreau sa ii asigur pe partenerii nostri, pe ghiaurii din Europa, ca vom continua sa mergem pe drumul integrarii europene. Vom incepe cu integrarea Balcanilor, dupa care, cu voia lui Allah, vom integra Viena si Roma in noul imperiu otoman.

Europenii nu au niciun motiv de ingrijorare pentru ca asa cum stiti deja, islamul este religia pacii si a tolerantei. Oricine sustine altceva va fi decapitat!

In acelasi timp vom distruge gruparea ISIS din Siria si Irak pentru ca acestia nu sunt decat niste impostori fara scrupule.

In lumea asta nu e loc decat pentru un singur calif!”

A incheiat apoteotic dictatorul turc.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
    • Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.