Anunț CFR: Întârzierile de pe cursele anulate vor fi transferate curselor rămase!

Veste buna pentru toti impatimitii de calatorii cu trenul!

Romanii care obisnuiau sa piarda ore intregi cu CFR-ul pe zecile de curse care vor fi anulate, pot rasufla ususrati!

Ei vor putea pierde acelasi timp, sau chiar mai mult, pe cursele CFR ramase in functiune! Cel putin asa sustin oficialii de la CFR care promit ca intarzierile de pe cursele anulate, vor fi transferate si se vor adauga la intarzierile curselor ramase:

„E adevarat ca vom elimina aproximativ 100 de curse de navetisti, dar si curse mari precum Bucuresti – Satu Mare. Insa clientii nostri nu vor avea suferit!

Acestia se pot bucura in continuare de serviciile noastre si pot petrece ore bune in plus in trenurile de pe cursele ramase active. Mai mult decat atat, intarzierile obisnuite de pe cursele retrase, vor fi transferate curselor active, astfel incat clientii sa se bucure si mai mult de calatoria cu CFR!

Vom avea deci mai putine trenuri dar calitatea intarzierilor va fi una mai intensa, superioara si va dura mai mult.”

Desi multi clienti s-au bucurat la aflarea vestii, sunt si voci sceptice care sustin ca CFR-ul nu a precizat cum vor fi calculate intarzierile pierdute prin anularea acestor curse si nici modul in care se va face redistribuirea lor.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.