Atentat la Euro 2016! Unsprezece teroristi sinucigasi au indoliat aseara o tara intreaga

Unsprezece teroristi sinucigasi au reusit sa patrunda aseara pe stadion la meciul cu Albania si sa reduca la tacere o teroristi sinucigasitara intreaga, tocmai cand aceasta se pregatea sa sarbatoreasca victoria echipei favorite.

Tragedia este cu atat mai mare cu cat barurile si terasele erau deja pline, teroristii alegand o ora de varf pentru a putea face cat mai multe victime.

Pentru a trece de cordoanele de securitate, teroristii au folosit un plan ingenios, s-au deghizat in fotbalisti si chiar au jucat doua meciuri fara sa ridice mari semne de intrebare, desi acum, privind retrospectiv, cateva suspiciuni s-au putut observa inca de la inceput.

In primul rand fanatismul liderului lor trada lipsa de profesionalism specific unui fotbalist adevarat iar interviurile suprarealiste tradau un inceput de Alzheimer.

Cu toate acestea au fost lasati sa intre nestingheriti pe stadioanele franceze, sa le studieze in detaliu si sa aleaga momentul potrivit pentru atentat, atunci cand ne asteptam mai putin.

Nu a contat nimic, nici faptul ca pe stadion erau mii de civili nevinovati, nici ca in tribune erau femei si copii si nici milioanele de telespectatori care au fost nevoiti sa fie martori la aceasta oroare.

Nu a contat nici macar faptul ca in urma atentatului toti cei unsprezece, in frunte cu aiatolahul lor, au fost expulzati din Franta. Se pare ca asta a fost si scopul, dupa cum marturiseste insusi liderul acestei grupari teroriste care s-a grabit sa revendice atentatul imediat dupa meci:

„A fost o performanta ca am ajuns pana aici, toti ne-au luat drept fotbalisti si am putut intra fara probleme pe stadion. Dar trebuia sa trandmitem un mesaj dur tuturor infidelilor pentru a putea pleca si eu linistit in concediu.”A continuat teroristul-sef sa socheze.

Tragedia de ieri seara impune luarea unor masuri dure insa sperantele sunt mici pentru aceasta tara terorizata de zeci de ani de tot soiul de talibani care prefera sa se detoneze decat sa renunte la posturile si functiile lor.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.