Vestea pe care o așteptau toți șoferii: De la 1 feb. cine suflă în fiolă poate să își pună o dorință!

Dincolo de amenzile uriase, iata ca noul cod rutier aduce si o veste buna pentru soferi! De la 1 feb. 2017, conducatorii o dorintaauto care sufla in fiola, indiferent daca au baut sau nu, au dreptul sa isi puna o dorinta, oricat de extravaganta ar fi ea.

Atentie! Dorinta se pune o singura data la suflatul in fiola, indiferent daca agentul de la rutiera solicita conducatorului auto sa sufle de mai multe ori.

Este un aspect foarte important pe care e bine sa-l stiti daca nu doriti sa aveti probleme cu legea dar mai ales cu ghinionul, avertizeaza Olimpian Perpelea, seful departamentului e numerologie si astrologie din cadrul M.A.I..

Practic e aceeasi procedura ca la pestisorul de aur sau ca atunci cand suflam in lumanarile de la tort doar ca aici se poate pune o singura dorinta si nu mai multe, a tinut sa sublinieze acesta.

Agentii de la rutiera au obligatia sa le aduca la cunostinta soferilor trasi pe dreapta, ca noul cod rutier le ofera posibilitatea sa-si puna o dorinta inainte de a sufla in fiola, indiferent daca participantul la trafic alege sa uzeze sau nu de acest drept.

Masura e menita sa reduca riscul producerii unor accidente grave care se intampla de cele mai multe ori din cauza ghinionului sau a ceasului rau.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.