Pentru a arăta că e mare iubitor de Eminescu, Adrian Năstase a semnat azi cu pseudonimul Veronica Micle!

Fostul premier si-a lansat azi volumul de poezii, intitulat, Lirica Erotica in Sistemul Penitenciar, alegand special aceasta zi cu semnificatie, pentru a-si oficializa debutul poetic.

Rafinat si elegant ca de obicei, Adrian Nastase a fost amfitrionul evenimentului, azi la Romexpo, scriind sute de veronica miclededicatii si oferind autografe unui public vizibil impresionat de personalitatea sa.

Mai mult decat atat, pentru a dovedi ca e mare iubitor de poezie, dar mai ales de poeti, Nastase a ales azi sa semneze numai cu pseudonimul Veronica Micle, dovada a unei firi sensibile si neintelese.

Sunt putin emotionat, deoarece este primul meu volum de poezii. Pentru a fi mai usor de parcurs pentru cititori, in dreptul fiecarei strofe am scris si cateva randuri despre imprejurarile in care am compus-o si trairile din acea perioada.

Ca sa fiu putin rautacios si sa va starnesc curiozitatea, va voi da doar doua titluri din creatiile mele: „Nu striga si nu ai teama”, respectiv „Fat-Frumos din Rahova”.

Firește ca planurile mele nu se opresc aici, sper ca pana in toamna aceasta sa fie gata si romanul de proza 50 shades of Gay. Desi titlul e in engleza, va avea multe poze explicative, astfel incat sa fie usor si placut de lecturat.

A anuntat fostul premier.

La eveniment au participat prieteni, apropiati si fani dar si cativa fosti colegi de celula, unii dintre ei amintiti in treacat si printre versurile volumului.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.