Afacere la cheie – spalatorie auto

Vreti sa va deschideti o spalatorie auto dar sunteti speriati de costurile mari? Acum exista o alternativa: spalatoria auto fara apa. Tot ce aveti nevoie pentru a incepe o astfel de afacere la cheie sunt produsele EcoAct de spalare fara apa si un dram de fler antreprenorial!

Puteti porni aceasta afacere la cheie cu doar 65 RON ( 3 produse SFAeco Universal de spalare fara apa si 4 lavete de microfibra) cu care puteti spala 12 pana la 18 masini. Lavetele de microfibra se reutilizeaza pentru minim 100 spalari, deci costurile scad. Desigur, ideal ar fi sa detineti si un spatiu dar afacerea poate fi si una ambulanta sau la domiciliul clientului.

Aceasta afacere la cheie in domeniul spalatoriilor auto poate fi pusa in practica imediat si cu resurse minime in cele mai diverse domenii si locatii, cum ar fi de exemplu: parcari de supermarket, parcari de institutii, hoteluri, restaurante.

Puteti sa va alegeti cea mai potrivita locatie, sa va mutati ( unde sunt masini), sa
faceti activitatea la domiciliu client, oriunde.

Spalarea auto fara apa este o actiune ecologica, produsele sunt ecologice si
biodegradabile, nu se mai face mizerie si spuma, la fiecare spalare se salvaveaza
200 litri de apa. Pentru obtinerea de fonduri prin organizarea de actiuni ecologice de salvare apa vedeti www.sfaeco.ro ( plan de promovare si organizare).

Produsele pentru spalare auto, fara apa, Sfaeco, formula conceputa sa emulsioneze, incapsuleze, sa desprinda si ridice (distanteze prin creerea unei pelicule alunecoasa) murdaria de pe suprafata vopselei, inainte de stergere, asigura realizarea curatarii fara nici o zgarietura, un strat protector si o stralucire de Showroom.

Mai multe informatii puteti vedea pe www.sfaeco.ro

Pentru deschiderea unei afaceri cu spalatorie auto fara apa, ecologice, nu sunt necesare avize si autorizatii speciale de functionare, trebuie doar inscrierea in statutul
societatii a codului CAEN 4520 : Intretinerea autovehiculelor.

Firma asigura colaboratorilor consultanta gratuita si lipsita de orice comisioane
ulterioare. Pentru informatii suplimentare puteti contacta reprezentantii Sfaeco.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Comments
  1. Radulescu Catalin Răspunde
  2. Radulescu Catalin Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.