Cizme de protectie Dunlop: cele mai purtate din lume

Cizme-de-protectie-DunlopStandardele reprezintă o parte importantă a vieții noastre și se dezvoltă în continuare zilnic. Ele trebuie revizuite periodic, pentru a vedea dacă reflectă tehnologia actuală. În același timp, trebuie luate în considerare necesitățile utilizatorului, pentru a crește protecția la locul de muncă.

EN ISO 20345 CE este standardul aplicabil în ce privește încălțămintea de securitate. Aceasta constă în diferite tipuri de materiale și diferite componente. Există de asemenea diferite metode de producție care pot avea efecte diferite asupra proprietăților de protecție. Toate aceste condiții trebuie însă văzute și din perspectiva cerințelor de protecție ale utilizatorilor, experiența lor fiind extrem de importantă.

Dunlop este numele care a reinventat cauciucul, lansând în 1927 producția de cizme de protecție Dunlop, pentru protecția și confortul profesioniștilor care lucrează ore îndelungate în condiții dure. Cizme ușoareși flexibile, cu o potrivire bună și o durata lungă de viață, cizme care împiedică picioarele să obosească și te protejează de umezeală și frig. Cizme care în același timp arată la modă.

La începutul anilor 1980, Dunlop a produs primele cizme Purofort®, material unic cu rețetă secretă, extrem de flexibil și rezistent la tăiere datorită structurii sale moleculare, ce conferă cizmelor o durată mai lungă de viață și confort sporit. Actualmente este o chestiune dovedită faptul că acest tip de material depășește din punct de vedere calitativ cauciucul și poliuretanul de bază. Doar că tehnologia de producție de cizme de protecție Dunlop nu s-a oprit aici. Acifort® este o altă invenție unică a Dunlop din PVC, cauciuc nitrilic și polimeri. Nitrilicul asigură o durată mai lungă de viață și o rezistență mai bună la ulei, grăsime și substanțe chimice. Polimerii adaugă flexibilitate, mărind astfel confortul.

Iar când activitatea implică mersul pe suprafețe neuniforme și alunecoase și schele de cățărare, este nevoie de cizme de protecție potrivite, care să ofere aderență maximă. Dedicate in special  profesioniștilor din sectorul petrolier și din industria generală, precum și celor care lucrează în condiții extreme, cizmele de protecție Dunlop combină tehnologia confortabilă Purofort cu talpa Vibram®. La locul de muncă sau dacă vrei să cucerești Everestul, nu este de mirare că rămân cizmele potrivite pentru condiții extreme de frig, dar și temperaturi pânâ la 250°C.

Materialele Purofort si Acifort se regăsesc în toate tipurile de cizme de protecție cu bombeu metalic ale producătorului Dunlop, recomandate în specialîn industria de construcții, petrol și gaze, industria minieră sau industria alimentară. Cizme cu caracteristici de protecție ce includ rezistența la alunecare, proprietăți antistatice, absorbție de energie în regiunea călcâiului, rezistența la uleiuri și combustibili.

Toate acestea nu înseamnă că ar trebui să ignorăm siguranța dată de alte tipuri de cizme, de exemplu cizme de protecție din piele. Noi suntem fani cizme Dunlop și ne-am propus să scoatem în evidență importanța lor. Numai așa se explică faptul că în întreaga lume peste 10 milioane de oameni poartă aceste cizme unice în fiecare zi. Și cum am subliniat încă la început că experiența utilizatorului este extrem de importantă, te invităm să te convingi singur. Încearcă cizmele de protecție Dunlop, cu siguranță nu vei fi dezamăgit!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.