Viorica Dăncilă: Orice prost poate vorbi la Strasbourg! Cel puțin pe mine nu m-a întrerupt nimeni niciodată!

Replică acidă a premierului Viorica Dăncilă la adresa celor care i-au criticat ultima prestație din Parlamentul European!

Revenită recent în capitală Dăncilă a explicat, cu cuvintele ei, ce s-a întâmplat de fapt la Strasbourg și care este noua direcție a României în materie de politică externă:

„Cei care acuză pe nedrept guvernul ar trebui să le fie rușine că suntem concetățeni, dar nu despre asta a fost vorba ieri în Olanda la Strasbourg.

Vremea în care lumea civilizată europeană se amesteca în treburile interne ale României, a apus! Nu ne vom lăsa intimidați nici de Frans Timmermans, nici de alți europarlamentari plătiți de Soros, pentru că avem suficienți specialiști și la noi acasă, în PSD.

Nu ne vom lăsa impresionați de nimeni pentru că, fie vorba între noi, orice prost poate vorbi în Parlamentul de la Strasboug. Cel puțin pe mine nu m-a întrerupt nimeni niciodată!

Revenind la ceea ce spuneam mai înainte, România e azi suficient de matură încât să își aleagă singură soarta iar dacă partenerii noștri din UE vor continua să ne privească de sus, îi anunț de pe acum că ne vom gândi foarte serios la blocarea fondurilor europene.

Să vedem atunci unde își vor mai pompa, Germania, Franța sau Italia, miliardele lor de euro, pentru că dacă vor război economic cu România, îl vor avea!”

A declarat Viorica Dăncilă pe un ton triumfalist.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.