Cum economisesti bani la nunta visurilor tale

Cum economisesti bani la nunta visurilor talePentru foarte mulți, nunta este cel mai important eveniment de cuplu din viața lor. Însă, o nuntă de povești costă foarte mult și realist vorbind, nu ar trebui să te întinzi foarte mult cu cheltuielile. Totuși, poți organiza o nuntă memorabilă și dacă tai niște colțuri pentru a rămâne cu bani în buzunar. Poți plăti foarte multe cu împrumuturi online (lån på nettet) dar este bine ca la final să îți mai rămână ceva în buzunar și pentru luna de miere. Dacă ești dispusă să faci mici ajustări pe ici pe acolo, poți economisi bani organizând o nuntă de vis unde toți invitații se vor simți bine.

Flexibilitatea este cuvântul cheie, atunci când vrei să organizezi un eveniment cu bani puțini. Pentru că locația este foarte importantă, ar trebui să cauți o perioadă în care să organizezi nunta în afara sezonului. Între iunie și jumătatea lui septembrie locațiile dedicate nunților și restaurantele care acceptă astfel de evenimente sunt ocupate și de cele mai multe ori, organizatorii cer prețuri foarte mari. Dar dacă ești de acord să muți nunta la finalul lui septembrie și chiar octombrie, locația va fi mai ieftină. În funcție de locație, poți alege și tema, iar foarte multe săli de evenimente au pachete care includ și decorațiile, ceea ce te va ajuta că nu va trebui să alergi foarte mult după ele.

Mână în mână cu locația merge și lista de invitați. La noi în țară există o tradiție care dictează că la nuntă trebuie să inviți tot satul. Dacă acest lucru avea o logică cândva, când tinerii căsătoriți primeau ca dar cele trebuincioase noii vieți, acum lucrurile s-au schimba. Darul de multe ori acoperă doar masa servită, iar invitații nu se gândesc și la celelalte cheltuieli. Prin urmare, nu vei rămâne cu o sumă importantă în urma evenimentului, în cel mai bun scenariu. În general mirii care organizează nunți cu mulți invitați, ies în pierdere. Dacă te gândești că mai mulți invitați înseamnă dar mai mare, ia în considerare că odată cu ei cresc și cheltuielile.

Accesoriile de nuntă sunt foarte costisitoare. Mărturiile, florile și aranjamentul mesei te împovărează prea mult dacă alegi să le iei gata pregătite. În afară de rochia miresei și a buchetului, restul nu sunt tocmai importante. Pentru mărturii poți cumpăra nimicuri pe care să imprimi numele mirilor, florile de pe masă pot fi ghivece cumpărate angro din piața de flori, ceea ce te va ajuta să economisești, iar aranjamentul meselor ar trebui să fie simplist, pentru că nimeni nu merge la nuntă pentru a vedea cum arată fața de masă sau dacă scaunul este îmbrăcat complet.

Nu poți organiza o nuntă în zilele noastre fără credit. Însă la penge.dk poți găsi credite flexibile cu dobândă mică care să nu te împovăreze excesiv. O nuntă nu trebuie să o plătești tot restul vieții, în special că la noi în țară încă se dă dar, deci o parte din cheltuieli sunt acoperite de invitați. Nu trebuie să faci economie însă la muzică, mâncare și băutură pentru că vorbim de o petrecere la care toată lumea vrea să se simtă bine.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.