Un criminal care și-a ucis părinții a fost eliberat de tribunalul din Caracal pe motiv că e orfan!

Premiera pentru injustitia din Romania!

Un criminal care si-a ucis ambii parinti in urma cu 2 ani, a beneficiat de o reducere substantiala a pedepsei, pe motiv ca e orfan.

Astfel, in loc sa execute toti cei 4 ani primiti, detinutul a fost eliberat mult mai devreme. La acest deznodamant a contribuit si faptul ca s-a comportat exemplar, pe toata perioada detentiei acesta abtinandu-se de la a mai omorî oameni, se mai arata in motivarea instantei.

„Domnul detinut a dovedit ca regreta faptele comise si a dat asigurari ca de acum incolo nu isi va mai ucide vreo ruda apropiata.

De asemeni consideram ca este apt de a se integra in societate, neexistand un motiv intemeiat pentru care am putea avea indoieli in acest sens.

In adoptarea deciziei s-a avut in vedere si faptul ca detinutul a solicitat in mod expres ca procesul sa fie judecat la Caracal, fapt care ne onoreaza si ne angajaza moral fata de acest nefericit orfan lipsit de aparare.

Date fiind cele prezentate mai sus si avand in vedere trendul general de eliberare a pedofililor, criminalilor si hotilor de tot felul, instanta hotaraste punerea in libertate conditionata a petentului.

Data azi, 32 decembrie 2018, orele 24:00, Caracal, undeva in Estul Sălbatic.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.