Cum recunoastem adidasii originali?

Este o adevarata obsesie in randul tinerilor care vor sa cumpere o pereche de adidasi de firma, toti vor sa fie cat mai ieftini dar sa fie si originali… rareori vei gasi adidasi nike originali la preturi sub 150ron asa ca aveti mare atentie cand va bucurati de un pret forate mic, cel mai probabil sunt doar replici.

Un mic examplu, daca pe site-uri din strainatate adidasii apar la preturi de in jurul a 50euro este normal ca si la noi pretul sa fie in jurul a 200ron… da stiu ca exista si discounturi pentru cumparaturi de valoare mare dar ganditi-va ca magazinul are si el o marja de profit (nimeni nu face munca voluntara de dragul clientului).

Cateva elemente de baza in a identifica un fake vs original:

– mare atentie la ambalajul in care vin, cei originali vin de obicei in cutiii cu o calitate buna a cartonului (eventual cartonul este colorat portocaliu la Nike, sau are cele 3 dungi specifice la Adidas, este rosu la Puma…etc). Cei fake vin in cutii de cea mai slaba calitate „chinezarii” ieftine si miros foarte ciudat.

– Adidasii originali au de obicei cusaturi de calitate peste medie, si sunt finisati ok, la cei fake cusaturile cut de calitate foarte slaba, eventual au fire lipsa sau deja descusute.- Daca apar ocazii cu 100ron adidasi nike care de obicei costa 200-300ron mare grija sunt sanse de 90% sa fie fake.

Deocamdata doar ata, ar fi multe de spus dar sper sa revin pe subiectul acesta.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.