Cum sa faci un milion de dolari

Daca te-ai intrebat vreodata cum sa faci un milion de dolari dar nu ai gasit raspunsul, atunci citeste acest articol si s-ar putea sa afli solutia la intrebarea cum sa faci un milion de dolari.

Exista un numar limitat de modalitati prin care poti ajunge milionar in dolari:
– sa te casatoresti cu un milionar in dolari
– sa primeste o mostenire de cel putin un milion de dolari
– sa economisesti si sa investesti timp si bani
– sa castigi la loterie
– sa castigi un milion de dolari din afaceri.

Poti deveni milionar daca economisesti in fiecare zi cate 5 dolari cu o dobanda de 10% dar va trebui sa astepti 40 de ani. Banuiesc ca nu asta ar fi raspunsul pe care il doreai.

Ei bine, daca nu vrei sa astepti 40 de ani va trebui sa incepi o afacere, adica sa vinzi ceva cuiva, la urma urmei la asta se reduce o afacere, la a vinde ceva cuiva, indiferent daca vinzi produse sau servicii, tot vanzare se cheama. Tot ce ai de facut este sa reusesti sa obtii un profit de 1 dolar apoi sa faci acelasi lucru de un milion de ori, simplu. Atentie, nu am spus ca e usor, am spus ca e simplu. Sa faci 100 de genoflexiuni e simplu dar nu e usor, procesul in sine nu este complicat, deci e simplu, dar nu usor. La fel si in afaceri, sa castigi un milion de dolari este simplu dar nu usor.

Ceea ce ai de facut este sa multiplici profitul obtinut pana ce ajungi la milionul de dolari, totul depinde de solutia pe care o gasesti pentru a multiplica profitul actual. Cineva spunea : „fa-i ceea ce faci acum dar pentru mai multi oameni”. Asadar este extrem de important sa ai intai o afacere, adica sa vinzi ceva cuiva pentru a obtine un dolar si apoi sa repeti procesul de un milion de ori. A incepe o afacere pentru a castiga un milion de dolari este un lucru mai intelept decat sa joci la loto pentru a castiga un milion de dolari.

Daca 9 din 10 afaceri dau faliment, la loto sansele tale sunt 1 la cateva miliarde, nu stiu dar eu prefer sansele de 1/10 decat cele de 1/10000000…000, cred ca ati inteles ideea.

Modul in care gasiti raspunsul la intrebarea cum sa multiplici de un milion de ori dolarul obtinut din profitul actual este si raspunsul la intrebarea cum sa faci un milion de dolari.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. fju Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.