De ce sa mergi in Germania cu ZGR Tour?

zgrZGR Tour, este o firma de transport, persoane, colete si alte masini, care organizeaza plecari din Romania spre Germania in fiecare zi. Oricare ar fi nevoia dvs. de transport, ZGR Tour pune la dispozitie masini de ultima generatie, masini cu 8+1 locuri , autobuze si platforme cu care putem transporta masini din Romania in Germania sau invers.

Soferii sunt oameni cu ani de experienta in acest tip de transport, ceea ce sporeste siguranta pasagerilor, al coletelor sau a masinilor care sunt transportate la destinatie prestabilita. Un alt avantaj in constituie calitatea masinilor, care la randul lor ofera o siguranta deosebita.

Daca doriti sa ajungeti in Germania in timp util, cu siguranta ZGR Tour este alegerea potrivita, iar asta se vede si in preturile noastre care sunt extraordinare facand o comparatie de calitate/pret cu alte companii, sau chiar cu alte tipuri de transport, cum ar fi: avionul sau chiar si trenul. Experienta soferilor nostri isi va spune cuvantul atunci cand vine vorba de un drum lung cum este Romania-Germania sau invers. Trebuie sa mentionam ca transportul de persoane se realizeaza de la adresa la adresa, adica sunteti luat din fata blocului si lasat la adresa dorita de dvs. In pretul platit de dvs. este inclus si 40kg de bagaj care este transportat in spatiul special pentru bagaje.

Un alt avantaj, atunci cand calatoriti cu autocarul sau microbuzul, este ca puteti vedea tot traseul pana la destinatia finala, si puteti admira, fotografia sau filma din microbuz, tot traseul, ceea ce va poate lasa cu o amintirea placuta.

Atunci cand doriti sa trimiteti un pachet din Germania in romania sau invers, trebuie sa stiti ca pentru noi, termenul de „fragil” are cu adevarat sens, iar distribuirea pachetelor se face in acest regim de „fragil”, adica se manuesc cu mare atentie. Nu ajunge nimic spart, rupt sau deteriorat la destinatia finala, iar totul se face in timpul stabilit de la inceput, fara intarzieri.

V-ati cumparat un autoturism din Germania si vreti sa il aduceti in Romania? ZGR Tour va ofera serviciu complet de incarcare, descarcare si transport al masinii dvs., care va ajunge la destinatie intreaga si nevatamata. Echipamentele care sunt folosite la acest tip de transport sunt intretinute si verificate periodic, tocmai pentru a nu avea surprize la destinatia finala si autoturismul sa ajunga in stare excelenta. Acest serviciu este disponibil si pe teritoriul Romaniei.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.