Liviu Pop: Nu înțeleg unde e problema, pe mine până și elevii mă salutau cu PLM!

Liviu Pop s-a arătat jignit de insinuările presei referitoare la mesajul afișat pe pagina de Facebook și vine cu propria variantă referitoare la semnificația inițialelor PLM.

Politicianul PSD susține că în ultimii ani tot mai mulți oameni i se adresează cu PLM, motiv pentru care a crezut tot timpul că e vorba despre un salut de fiță:

„Imi cer scuze dacă s-a simțit cineva jignit de cele trei litere postate pe pagina mea de Facebook dar cred că imaginația unora merge mult prea departe.

Eu sunt frecvent abordat de simpatizanți și chiar de colegii parlamentari cu PLM sau chiar cu FMM, niște forme de salut foarte la modă pentru tânăra generație.

La început nu am știut ce înseamnă dar am aflat ulterior de la un tânăr care îmi trimitea frecvent astfel de mesaje online. Ei bine, PLM înseamnă fie Plec La Munca, fie Plec La Mare, iar FMM este prescurtarea de la Fii Mai Mișto.

Nu e așa că e tare?

Inițial și pe mine mă cam intrigau aceste prescurtări dar de când am aflat ce înseamnă nu mă mai deranjază când sunt abordat cu fraze de genul hai în PLM, du-te în PLM sau ce faci bă FMM?

Dimpotrivă, le iau ca pe un semn de apreciere din partea tinerei generații.”

A declarat Liviu Pop, după care s-a dus rapid în PZM.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.