Seminar afaceri online

Aflat la a 6-a editie,seminarul Afaceri online si problemele lor juridice va avea loc pe 25 Noiembrie 2010, Bucuresti, Grand Hotel Continental
A avut pana in prezent 240 de participanti care au primit sfaturi profesioniste privind aspectele juridice ale afacerilor online.

Vor fi prezenti la seminar:
– Avocati, Consilieri juridici
– Publishers
– Brokeri Online
– Furnizori de Servicii Online
– Manageri

Vor vorbi despre:
– contracte utile in mediul online (gazduire, design si dezvoltare web)
– obligatii legale ale furnizorilor de servicii online (cu particularizarea activitatii celor care fac publishing online ori direct mailing)
– magazinele online si problemele lor juridice (abordat atat din perspectiva detinatorului de magazin, cat si din perspectiva cumparatorului – consumator sau persoana juridica)
– marcile inregistrate si domeniile de internet

Invitati:

Dl. Bogdan Manolea – Este consultant juridic interesat de domenii ca dreptul tehnologiei informatiilor, proprietate intelectuala/industriala insa si de orice domeniu implicand dreptul, Internetul si atitudinea civica.

Dl. Avocat Alin Popescu – Este avocat specializat in drept informatic. A inceput consultanta dedicata companiilor cu prezenta in internet in urma cu 8 ani, timp in care a lucrat cu majoritatea jucatorilor importanti din piata romaneasca de internet.

Parerile celor care au participat:
Andreea Enescu si Ciprian Iorgescu – Orange Romania

Participarea noastra la cursul organizat de dumneavoastra pe tema Afacerilor online a fost o ocazie binevenita de a ne improspata si aprofunda cunostintele intr-un domeniu nou, intr-o continua definire.

Am gasit foarte constructiva deschiderea invitatilor spre dezbateri, modalitatea de implicare a participantilor in discutii, iar materialele furnizate se pot constitui intr-un ghid adecvat unei consultari in probleme practice.

In speranta unei cat mai apropiate participari la un eveniment organizat de dumneavoastra.
Damian Ghitulescu – Marketing Manager – SC HOSTVISION SRL

Impresia noastra este ca a fost un seminar foarte util si ca ne va ajuta sa fim mai ok dpdv legal, mai ales ca legislatia romana este extrem de stufoasa si interpretabila.

Anumite aspecte care ne erau intr-o anumita masura cunoscute au fost clarificate, in plus, am aflat o multime de alte lucruri folositoare. Am fi bucurosi sa participam si pe viitor la alte seminarii organizate de Avocatnet.ro pentru ca a cunoaste legislatia si fatetele sale este un lucru esential in afaceri.

Taxa de participare: 450 lei/persoana si include:
– accesul la toate prezentarile incluse in program
– gustarile si pauzele de cafea
– accesul la materialele si prezentarile on-line ale speakerilor inclusi in program
– carte cadou din partea Avocatnet.ro.

Pentru 3 sau mai multe persoane din cadrul aceleiasi companii participante la eveniment se acorda o reducere de 10%.

Aplica aici pentru seminar : http://bit.ly/linkseminar

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.