În semn de omagiu pentru nunta lui Harry, parlamentarii români și-au dublat salariile!

Gest superb de curtoazie diplomatică facut de România! În semn de omagiu și apreciere pentru nunta anului, parlamentarii români au votat, cu o majoritatea absolută, dublarea propriilor salarii.

Votul a reprezentat un moment rar de consens politic, unde atat puterea cât și opoziția au fost pe aceeași lungime de undă, punând interesul național deasupra propriilor ideologii:

„Nunta princiară din Marea Britanie este cel mai important eveniment monden al anului din Europa și trebuia să fie marcat cumva și la București și cum am fi putut face asta mai bine decât printr-o lege specială de care se vor bucura sute de români parlamentari?

Este un gest mai mult simbolic, cu incărcătură diplomatică, mai mare decât cea economică pentru ca haideți să fim sinceri, ce inseamna câteva milioane de dolari în plus față de miliardele pe care le cheltuim anual?

La urma urmei era în joc imaginea noastră ca țară iar când vine vorba de politică externă, atât puterea cât și opoziția trebuie să vorbească pe o singură voce.

Ideea a fost ca parlamentarii noștri să fie pregătiți în caz că unii dintre ei ar fi invitați la nunta lui Harry, să aiba și ei acolo 10-20 000 de euro când se strigă darul, să nu ne facem de râs ca țară și ca popor.

Românii trebuie să înțeleagă că acum suntem în Uniunea Europeană iar asta presupune anumite costuri, fie că ne place, fie că nu! ”

A declarat Olguța Vasilescu, ministrul PSD responsabil cu dublările.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.