Simpatizanții PSD nu mai pot fi ținuți în frâu: au pornit în marș spontan spre o destinație misterioasă!

Se impute treaba! Simpatizantii PSD din toata tara au scapat de sub control si marsaluiesc amenintatori spre anumite zone bine delimitate din capitala, resedinte de judet sau comune.

mars PSDSute de protestatari care pana acum se multumeau sa ceara demisia lui Iohannis in fata palatului Cotroceni, au rupt randurile jandarmilor si au ajuns pe Calea Serban Voda, in sect. 4.

Aici, spun ei, vor sa ocupe cimitirul Bellu, unde vor face jonctiunea cu zeci de votanti PSD aflati deja acolo.

(Surse care din motive obiective au refuzat sa-si decline identitatea, afirma ca insusi Ion Iliescu s-ar putea alatura oricand acestui mars.)

Gestul lor este urmat in toata tara de mii si mii de simpatizanti ai guvernului Grindeanu.

Acestia se deplaseaza sfindator in coloana, scandand „jos DNA”, „vrem coruptie, nu justitie”, la fiecare rascruce facand un popas unde tin cate un moment de reculegere, dupa care intoneaza cantecul „Vesnica pomenire”, devenit in aceste zile imn al sustinatorilor PSD.

Liviu Dragnea se declara ingrijorat si afirma ca se gandeste serios sa-l roage pe premier sa reintroduca ordonanta 13, singura masura care ar mai putea calma spiritele si care ar putea salva Romania de la o nenorocire catastrofala.

Nu stiu cat voi mai putea rezista acestor presiuni, partidul se organizeaza singur, multi imi cer sa reintroduc dictatura, ma opun din rasputeri, fac tot ce pot dar in final va trebui sa ascult bocetul strazii.

A declarat acesta.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
    • Societatea Julimea Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.