Ponta, atac dur la Dragnea: Când dădeam câte o lovitură el lua 90% din pradă!

Fostul premier Victor Ponta il acuza pe Liviu Dragnea de lacomie si incorectitudine fata de ceilalti membri de partid si face dezvaluiri in premiera despre liderul PSD.

Astfel, Victor Ponta povesteste cum pe vremea in care era prim-ministru, Liviu Dragnea isi lua partea leului, trecand peste capul conducerii de atunci a partidului.

Era de o lacomie si o nesimtire iesite din comun. De fiecare data cand dadeam cate o lovitura, el lua 90% din prada, chiar daca nu era meritul lui, iar noi toti trebuia sa ne multumim cu firimiturile.

E adevarat ca multe hotii si smecherii le-am facut sub indrumarea sa ca na, el avea o varsta si era mai vechi in meserie decat mine, dar asta nu justifica modul superior si autoritar in care ne trata pe noi toti si inca ii mai trateaza pe cei care au ramas in gruparea lui.

Ii indemn pe toti cei nemultumiti de modul samavolnic in care Liviu Dragnea isi conduce ferma, sa vina alaturi de noi, intr-un partid nou, in care toata lumea va fura cinstit iar prada se va imparti egal, fara pile si favoritisme.

A declarat fostul premier care recunoaste cu o jumatate de gura ca ii e cam dor de Puie Monta, cum il alintau romanii in vremurile lui de glorie.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Cornel Bradu Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.