Dragnea: PSD-ul nu este un partid comunist, dar nici pe vremea lui Dej nu era atât de divizat ca acum!

Liviu Dragnea iasă la atac și îi acuză de deviaționism de dreapta pe contestatarii săi din interiorul PSD!

Liderul social-democrat vorbește despre trădare, despre principii, orignii nesănătoase și despre activitatea comuniștilor în ilegalitate, un termen atât de aproape de inima sa:

„Sunt unii acum care pozează în mari susținători ai statului de drept și salvatori ai partidului. Însă românii ar trebui să înțeleagă că nu există pesediști buni și pesediști răi ci doar prea puțini bani și prea mulți ani de pușcărie.

Poate avem mize diferinte azi, dar cândva toți am pornit la drum mânați de aceleași interese înalte. Am înfruntat împreună vânt, ploi, zile bune și zile rele, șpăgi de milioane de euro și campanii electorale în ilegalitate. Am fost tovarăși de drum prea mulți ani pentru ca acum să ne putem spune adio atât de ușor. Poate și de astă mă doare să văd unde a ajuns acest partid.

Dăcă nu rupem pisica, riscăm să distrugem acest partid în care, din păcate, hoții, proștii și agramații, ocupă cele mai importante funcții!

Deși PSD-ul nu este un partid comunist, vă mărturisesc sincer că, nici pe vremea lui Dej nu era atât de divizat ca acum!

Doar împreuna putem birui fiara cu gratii care ne amenință zi și noapte!”

A încheiat Liviu Dragnea, făcând încă o dată un apel la unitate și la ciocu` mic!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.