Pentru că nu știa ce să facă de ziua lui Eminescu, un primar din Olt a împărțit zahăr și ulei!

Ziua poetului national a creat confuzie si frustrare pentru un edil din Olt care, desi constient de importanta evenimentului, nu stia cum sa il marcheze astfel incat sa se ridice la asteptarile guvernului, dar si la cele ale zahar si ulei Eminescupropriilor alegatori.

De unde era sa stim ce trebuie facut de 15 ianuarie? Pana anul asta era o zi ca oricare alta, dar daca a fost declarata zi nationala de nastere a lui Eminescu, trebuia organizata cumva, nu?

Daca primeam vreo indicatie de la centru, puteam sa ne pregatim si noi mai bine, sa aducem niste cantareti de muzica populara sau de manele, sa facem ceva frumos pentru tineretul orasului nostru. Ca vorba aia, poezia e muzica sufletului, nu?

Dar daca ei au lasat la latitudinea noastra, am facut si noi ce ne-am priceput mai bine.

Si atunci ce am zis, daca tot ne-a ramas zahar si ulei de luna trecuta, am zis sa le impartim oamenilor, sa simta si ei ca e ziua poetului national, ca fara poezie si sensibilitatea, existenta noastra e mai urat.

Sunt sigur ca daca mai era printre noi, Eminescu ar fi fost bucuros sa afle ca de ziua lui sute de romani vor putea sa isi faca gogosi si clatite de la un primar gospodar.

A declarat Liviu Radu, primarul unui celebru municipiu din Olt.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.