Pedepse exemplare pentru țiganii din Berevoiești: statul le va confisca absolut toți sclavii!

Unde-i lege, nu-i tocmeala!

Sentinta in cazul proprietarilor de sclavi din comuna argesana Berevoiesti a cazut ca un traznet pe capul inculpatilor. sclavi confiscatiIncadrarea a fost schimbata de la sechestrare de persoane la cea de evaziune fiscala iar aici pedepsele sunt mult mai drastice.

Pe scurt, instanta a decis: toti sclavii din Berevoiesti vor fi confiscati de stat si vanduti la licitatii publice in vederea recuperarii prejudiciului.

Proprietarii acestora sunt acuzati ca in perioada in care au beneficiat de serviciile sclavilor nu au mentionat in declaratiile de avere faptul ca au bunuri vorbitoare si nu au platit statului impozitele aferente.

Mai mult decat atat, unii proprietari de robi din Berevoiesti au incasat in acelasi timp si ajutoare sociale, asta in conditiile in care legea spune clar ca daca ai casa, masina, sclav sau cont in banca pe numele tau, nu poti beneficia de ajutor social.

Exceptie fac doi proprietari cu handicap care, prin lege sunt scutiti de impozit.

-E inacceptabila situatia descoperita de autoritati in comuna argesana. Nu poti sa invoci faptul ca nu ai stiut legea pentru a frauda statul prin evaziune fiscala timp de aproape 20 de ani de zile. Nu mai suntem in Evul Mediu!

A declarat unul din inspectorii ANAF care au descins in comuna argesana pentu a evalua prejudiciul si a pune sechestru pe sclavii tiganilor.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.