Șerban Nicolae: unii au impresia că Pământul se învârte în jurul Soarelui!

Dupa ce toata lumea a ras de el din cauza gafei cu lanterna telefoanelor mobile, Serban Nicolae tine sa dea o replica tuturor celor care il acuza de prostie in forma pura.

Aia cu telefoanele mobile, cu lanterna care consuma minute, era o gluma, bineinteles ca stiu ca lumina de la telefon senator-psdnu are nicio legatura cu minutele de pe cartela, pretul ei fiind inclus in abonamentul TV, insa altceva vreau sa spun acum.

Toti acesti jurnalisti si internauti care nu inteleg glumele mele, sunt de fapt adversari inraiti ai PSD-ului si ai guvernului Grindeanu.

Sunt aceiasi oameni manipulati care de aproape doua saptamani se aduna in Piata Victoriei sa protesteze impotriva a ceva ce nici ei nu inteleg prea bine.

Am stat de vorba cu cativa dintre ei si am observat ca sunt atat de manipulati incat unii au impresia ca Pamantul se invarte in jurul Soarelui, si nu invers, cum stim de la orele de zoologie.

Oamenii astia au ramas practic in Evul Mediu si daca ar mai trai printre noi Geppetto, l-ar arde din nou pe rug.

Cu aceasta ocazie ii invit sa mai puna mana pe o carte, sa termine cu prostestele si sa ne lase sa guvernam, ca mai sunt inca multe de furat in tara asta.

A mai adaugat senatorul.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
 1. Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
 2. Anonim Răspunde
 3. Anonim Răspunde
 4. Anonim Răspunde
 5. Anonim Răspunde
 6. Anonim Răspunde
 7. Anonim Răspunde
 8. Anonim Răspunde
 9. Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.