Pentru că nu a știut ce să facă de Halloween, un primar din Teleorman a împărțit zahăr și ulei la tot satul!

Luat prin surprindere de noua traditie de Halloween, primarul unei comune din Teleorman a incercat sa salveze situatia impartind la tot satul zahar, ulei si pungi electorale.

Sub presiunea tinerilor din localitate, care il acuzau ca nu organizeaza nimic de Halloween, edilul nu a mai stat pe ganduri si a decis sa marcheze ziua de 31 octombrie intr-un stil cat se poate de romanesc:

Sincer sa fiu am fost putin reticent la acest Șaolin, sau cum ii spune, dar pentru ca niste baieti de aici de la noi au spus ca suntem singura comuna din judet care nu organizeaza nimic, am zis sa le fac pe plac.

Cu o seara inainte am adunat tot satul la primarie si le-a spus ca maine avem sarbatoare mare in comuna si fiecare sa petreaca asa cum stie.

Ca sa fiu putin mai credibil le-am spus ca e posibil sa vina si domnul Dragnea dar si niste rude plecate mai de demult din mijlocul nostru.

Ce mai, o sa fie paranghelie mare! Le-am zis eu.

Si asa a si fost a doua zi.

Unii au pus muzica, altii au taiat porcul iar eu am mers cu echipa mea din casa in casa si am impartit pungi cu zahar, ulei, faina si calendare cu Victor Ponta pe 2014.

Daca nu am stiut ce sa facem….

A recunoscut Pompiliu Nuță, primarul comunei Pârliții de Jos, din judetul Teleorman.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.