Spectacole de magie la Brambura Park cu MAGITOT

The Magic Brambura (3)

Prietenii lui Mary contruiesc povestea Brambura alături de cei mai cunoscuți artiști din România și te așteaptă cu multe surprize!

Cristi, Iuli și Ioana coordonează în fiecare zi atelierele #cool pentru copii și adolescenți care vin la Brambura Park din toate colțurile țării: Cool Crazy Hair, Face Painting (Body Art), tatuaje temporare pe bază de apă, tatuaje cu Henna și lista continuă. Te așteptăm și pe tine!

Pe lângă atelierele de #summervibes, #maryandherfriends pun la cale cele mai faine petreceri/shows/events pentru copii/adolescenți și își propun să construiască amintiri momerabile!

Cel mai iubit magician din țară va fi prezent la Brambura Park din localitatea Avrig, județul Sibiu. În data de 15 august 2023 Magitot va oferi show-uri spectaculoase și pline de umor pentru copii și adulți.

Marius Draguș care dă viață personajului Magitot are nenumarate apariții TV în cadru emisiunii La Măruță și a fost finalist Românii au talent 2021, sezonul 11.

Da, da, ai auzit bine!

Magitot împreună cu #Maryandherfriends vă prezintă THE MAGIC BRAMBURA 2023 și te așteaptă pe 15 august, începând cu ora 09:00.

Bilet intrare eveniment: 30 ron + bilet intrare in parc: 10 ron.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.