BREAKING NEWS: Soros surclasat de un bosorog mult mai malefic!

Credeai ca Soros e raul absolut in tara asta? Ai luat teapa! Recent a fost descoperit un batran misterios, incredibil de nociv, in comparatie cu care, miliardarul american e pistol cu apa.

bosorog nocivCeea ce e si mai cumplit e faptul ca spre deosebire de Soros, celalalt bosorg refuza sa paraseasca Romania si continua sa isi miste tentaculele infiltrate adanc in societatea romaneasca.

Cam tot ce s-a intamplat in Romania din `89 incoace este intr-un fel sau altul legat de activitatea acestui batran misterios: lovituri de stat, contrabanda, manipulare, stat-mafiot si chiar crima, intregesc un portofoliu sumbru la care masonii lui Soros pot doar sa viseze!

Desi provenit dintr-o familie de pârliți, modest, sarac si cinstit, cum ii place sa sustina, batranelul misterios s-a dovedit a fi un personaj negativ de mare clasa, din seria celebrilor criminali bolsevici.

Antrenat la Moscova in arta eludarii meandrelor concretului si maestru al manipularii, a convins milioane de romani sa il urmeze, tarandu-i in peste 20 de ani de coruptie, mizerie si saracie.

Desi batran si senil, reteaua lui continua sa fie una deosebit de puternica in Romania, cu ramificatii care ajung pana in guvern, armata, sanatate sau servicii.

Ceea ce e si mai interesat si totodata periculos, e faptul ca nimeni nu a reusit sa se apropie suficient de mult de acest personaj misterios pentru a-l surprinde si a-l dovedi atunci cand se hraneste cu sange nevinovat, dar exista sperante ca acest lucru s-ar putea intampla in curand!

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.