Pentru ce te trezesti?

M-am săturat de mesaje motivaţionale şi dezvoltare personală.

Prea multă lume nu ştie de ce se trezeşte dimineaţa şi mai ales pentru ce.

Eu mă trezesc dimineaţa cu gândul să creez ceva pentru oamenii mei de acţiune şi pentru cei care reprezintă o bază în reţeaua mea. Nu am nevoie de oameni care se uită zilnic la TV şi vorbesc mereu despre cât de grea e viaţa şi cât de dificil este să supravieţuieşti în România.

O să ne fie şi mai greu de atât. Şi ce dacă? Viaţa e o luptă. D-aia e şi frumoasă. Te simţi obosit, descurajat şi dezamăgit? Culcă-te mai departe. Fii paralizat de frică şi în continuare. Rămâi în zona ta de confort artificial creată şi nu ieşi de acolo pentru că cine ştie ce ţi se poate întâmpla!

Ei bine, nu am nevoie de panseluţe care leşină când cineva le spune ce simte direct în faţă. Asta simt eu acum, că trăim într-o lume plină de putori care se plâng toată ziua, se victimizează şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru ceea ce au acum în viaţa lor. Ai ceea ce meriţi, nimic mai mult şi nimic mai puţin.
Ştiu cazuri de oameni care au reuşit să se ridice de la ZERO, care iniţial trăiau în condiţii inumane. De aceea nu pot să tolerez scuzele penibile ale altora mult mai avantajaţi de soartă.

Nu mă poţi păcăli spunând că tu eşti un caz deosebit, că soarta te-a defavorizat şi că ai nevoie de atenţie şi tratament special.

Eu ştiu adevărul în privinţa ta. Da, tu, cel care citeşti acum aceste rânduri. Îţi consumi prea mult timp şi energie plângându-ţi de milă şi preferând să stai în mica ta zonă de confort, în loc să ieşi în lume şi să iei viaţa în piept. Eşti o persoană dispusă să facă orice ca să îţi protejezi senzaţia de cald şi bine în loc să rişti totul pe o singură carte.

Coşbuc are mare dreptate când spune: „Viaţa asta-i bun pierdut, dar nu-i totuna leu să mori sau câine-nlănţuit”.

Eşti o persoană liberă şi ai dreptul să alegi ce vrei în viaţă: succesul sau mediocritatea. Nu vreau să am în jurul meu oameni pasivi care se îndoapă cu articole motivaţionale şi materiale de dezvoltare personală doar ca să îşi trăiască mai departe viaţa fără să mişte măcar un deget pentru a evolua.

Şi eu, ca şi tine, sunt cititor de literatură motivaţională şi de dezvoltare personală, mai ales pe nişa marketingului online. Am calculatorul plin de astfel de materiale, iar pe Internet se pot găsi încă atâtea, dacă chiar mă apuc să caut. Sunt sătul până peste cap de ele.

Poate sună ciudat să auzi asta din partea mea şi aici mă refer la cei care mă cunosc cât de cât. Aş greşi dacă nu aş da credit tuturor materialelor şi documentaţiei pe care le-am parcurs de-a lungul timpului. Totuşi, o mare parte din experinţă o capeţi practicând şi observând rezultatele concrete ale muncii tale.

Ţin minte una din primele mele cărţi de dezvoltare personală: Robert Kiyosaki – “Tată bogat, tată sărac”. Cred că în total am citit-o de vreo 4 ori în decursul ultimilor ani. Plus că am reuşit să fac rost de acel joc, “Cursa şobolanului” care mă tot obseda încă de la început şi de care am aflat tot din această magnifică carte.

A fost o revelaţie şi motorul care mă împingea înainte. Îmi dădea speranţa şi îmi oferea exemplele celor care au reuşit având condiţii mai grele decât mine.

La un moment dat eram dependent de studiul materialelor de dezvoltare personală şi de marketing online.

În toate aspectele vieţii am reuşit să trec la un alt nivel de evoluţie şi să-mi adaptez mentalitatea în conformitate cu “Noul Eu”.

Astăzi ştiu tot ce e nevoie să fac pentru a avea succes şi ştiu cât trebuie să perseverez, însă pentru a trece la următorul nivel nu mai e destul doar să citesc, studiez sau să vizionez materiale.

Un afiliat de-al meu îmi spunea cândva, pe Mess, ceva de genu: „Ştiu toate principiile după care se ghidează marii oameni de afaceri din network marketing şi totuşi nu am succesul lor financiar nici măcar pe aproape”.

Cât adevăr în vorbele ăstea!

Informaţie avem destulă cât pentru 100 de ani. Însă nu teoria educă, ci aplicarea practică.

De ce oamenii preferă să citească teorie, dar să nu acţioneze? Pentru că cititul îl faci în zona de confort, iar acţiunea e în afara zonei de confort.
Atât de puternic e magnetismul zonei de confort încât oamenii ştiu că se află în zona de confort, o spun cu cuvintele lor, ştiu că trebuie să iasă din zona de confort şi totuşi nu au puterea să o facă.

Mulţi oameni ar putea să stea într-o groapă şi să fie acoperiţi cu pământ, fără să facă un efort să iasă. Acesta este blestemul zonei de confort. Şi odată ce ies din zona de confort, oamenii ar face orice ca să intre înapoi.

Câtă literatură motivaţională ai citit? Care sunt realizările tale? Ai reuşit să înţelegi de ce unii pot şi alţii nu? Îţi spun eu de ce: pentru că pe unii îi doare mai tare decât pe alţii.

Dacă aş avea resursele financiare să ofer fiecărui adolescent (sau persoanelor tinere, în general), o casă a lui, o maşină, un partener de viaţă iubitor, o viaţă liniştită şi un venit constant, 95% dintre aceştia îşi vor pierde aproape orice motivaţie de a mai face ceva. De fapt întrebarea e, în aceste condiţii, ce te-ar face să te ridici din pat şi să rişti acel confort? Dacă nu ai un răspuns la întrebarea asta, atunci ai o mare problemă!

Viaţa ta se bazează pe o fundaţie total greşită. Vrei ceea ce vor toţi şi dacă vei ajunge să obţii ceea ce au toţi, vei sfârşii cum o sfârşesc toţi. Bătrâni, cu o viaţă mediocră şi mulţumiţi cu fărâmiturile de la masa eroilor acestei lumi, care schimbă mentalităţi, care clădesc pentru evoluţie şi prosperitate.
Eu nu voi fi niciodată mediocru! Şi nu vreau să fiu înconjurat de oameni mediocrii. La început eram lupul singuratic ce îşi imagina că poate să facă totul singur pentru că nici nu aveam cine să mă ajute şi eram şi prea orgolios ca să cer să fiu ajutat.

Abia mai târziu am realizat că nu mă pot îmbogăţi muncind de unul singur. Asta este esenţa în network marketing, să te foloseşti de beneficiile muncii în echipă şi să îţi formezi parteneri de nădejde care să aibă aceleaşi idealuri ca şi tine.

De toate ăstea mi-am dat seama acţionând şi comparând rezultate! Ştiu foarte bine de ce anume are nevoie un om ca să îşi depăşească zona de confort.
Când durerea devine suficient de puternică, în momentul în care îţi dai seama că viaţa merită trăită doar cum vrei tu sau nu merită trăită deloc, abia atunci te mobilizezi şi ştii pentru ce te trezeşti în fiecare dimineaţă!

Azi sunt mai hotarât ca oricând să trec la următorul nivel şi să îi iau împreună cu mine şi pe cei care gândesc asemeni mie şi vor mai multe de la viaţă.
Mi-am dat seama că vreau să fiu un om liber financiar şi că vreau să am propria afacere online. În acest mod vreau să îmi câştig existenţa şi nu altfel. Asta este pasiune mea şi nu am de gând să renunţ la ea. Nu mai pot concepe acum să fiu un simplu angajat şi să am un şef în faţa căruia să răspund.
Pe parcursul vieţii mi-am dat seama de o chestie şocantă. Şi anume că niciodată nu e bine să tratezi o persoana mai bine decât se tratează ea pe sine.
Dacă tu crezi că nu meriţi să ai o afacere a ta, atunci probabil că ai dreptate.

Dacă tu nu crezi ca vei putea să fii un sprijin pentru părinţii tăi aflaţi la bătrâneţe, probabil că nu vei fi.
Dacă nu te vezi având o situaţie financiară extraordinară şi un anturaj de oameni de succes asemeni ţie, probabil că vei rămâne lângă oameni mediocrii care îşi plâng de milă toată ziua şi le lucesc ochii de invidie atunci când cineva dintre ei se ridică pe plan social şi profesional.
Dacă nu crezi că meriţi să te distrezi şi să ai satisfacţia unei vieţi împlinite şi a muncii bine făcute, atunci probabil vei sta în casă în depresie acuzând astrele pentru soarta ta.

Dacă nu îţi doreşti să ai o misiune supremă în viaţa, nu ai găsit încă scopul pentru care te-ai născut şi nu eşti dispus să dai ce ai tu mai bun pentru a face lumea din jur mai bună, probabil că vei fi o persoană mediocră, mulţumită cu puţin şi plină de regrete: „Ce bine era dacă… “.
Eu am ales să fac marketing în reţea, folosind internetul – cea mai comodă, rapidă şi eficace metodă de a interacţiona cu oamenii, la nivel global. Asta este pasiunea mea şi îmi doresc să îmi ating ţelul suprem cu ajutorul acestei activităţi – independenţa financiară. De fapt nu mai e de mult o dorinţă, ci mai degrabă este o obsesie.

Te gândeşti ca nu este pentru tine? Că eşti doar un elev sau un student obişnuit, o femeie fără perspective, un om doborât de loviturile vieţii sau un simplu angajat ce nu vede o cale pentru o viaţă mai bună?
Asta este şansa ta să te ridici!

Despre marketingul în reţea ar trebui să ştii că este perfect pentru toată lumea, dar nu toată lumea e perfectă pentru marketingul în reţea. Ai nevoie de o atitudine de antreprenor, de o mentalitate de stăpân pe propria viaţă şi pe propriile decizii. Nu merge să ai o atitudine specifică unui angajat. Din fericire atitudinea se conturează, totuşi, de-a lungul timpului şi se poate modela corespunzător în favoarea ta.
Eşti pregătit să începi o activitate prin care să munceşti cot la cot cu alte persoane dornice de succes, pentru a avea rezultate mult mai bune decât dacă ai munci singur? Sau ai un orgoliu prea mare la care nu poţi renunţa?

Lumea marketingului online are nevoie de o revoluţie şi noi putem fi cei care să o conducem. Pentru asta trebuie să ne instruim şi să ne planificăm calea pe care o vom urma.

Trebuie să realizăm că nu trebuie dezvoltată reţeaua, ci oamenii din interiorul acesteia. Iar ulterior aceşti oameni vor dezvolta grupul.
În network marketing munca noastră nu este cea de a convinge pe cineva de ceva, ci de a sorta persoanele care au aceleaşi convingeri ca şi noi.
Acele persoane asemeni nouă de obicei au deja o anumită pregătire şi ştiu foarte bine ce îşi doresc să obţină. Numai că ei nu pot afla de oportunitatea pe care şi-o doresc dacă cineva nu are grijă ca oferta să apară în calea căutărilor lor.

Ca să ajungi într-o zi să câştigi mulţi bani dintr-o afacere proprie, trebuie să te gândeşti şi să evaluezi pas cu pas drumul pe care îl vei parcurge! Alege acum dacă accepţi şi te poţi împăca uşor cu ideea că vei rămâne o persoană mediocră sau vrei cu orice preţ să reuşeşti în viaţă, să-ţi urmezi scopul mult visat şi să devii o persoană de succes.

Eu îţi pot arăta calea, dar nu te pot forţa să mă urmezi. E decizia ta!

Succesul este o stare a firii. Eşti om de succes sau nu. Cale de mijloc nu există.
Vă întrebaţi probabil care este partea practică şi cu ce să începeţi în mod concret.

Vă zic eu. Se începe printr-o instruire treptată, în care toate detaliile să fie prezentate concis, transparent şi fără exagerări. În acest sens există un curs transmis prin e-mail (newsletter) la care vă recomand să vă înscrieţi şi să vă însuşiţi informaţiile necesare demarării activităţii.

La rugamintea autorului acestui articol, va anuntam ca oferta prezentata mai sus nu mai este valabila!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.