Poate ar trebui sa schimbi ceva

Daca urmaresti niste obiective, doresti sa realizezi ceva important, indiferent de domeniu (bani, relatii, in plan persona, etc.) si simti ca pe masura ce trece timpul nu avansezi deloc sau telul propus se indeparteaza tot mai mult, articolul de mai jos s-ar putea sa fie pentru tine.

Atunci cand iti dai seama ca pedalezi in gol, ca nu se alege mai nimic de toata munca ta, poate ar fi timpul sa incerci sa faci lucrurile altfel decat le-ai facut pana acum. Majoritatea oamenilor sunt insa prea dependenti de rutina zilnica pentru a schimba ceva in viata lor, prefera sa se planga de nereusitele financiare, personale, etc. dar nu se gandesc sa schimbe nimic, continua sa faca acelasi lucru ca si pana acum.

Atunci cand iti propui un obiectiv important ar trebui sa te gandesti ca s-ar putea sa existe mai multe cai/mijloace prin care ai putea sa-ti atingi obiectivul si daca dupa o vreme observi ca nu ajungi nicaieri poate calea aleasa nu este pentru tine, poate ca ar trebui sa faci altceva pentru a-ti atinge telul propus.

In principal ar trebui sa te gandesti in felul urmator: oare telul pe care ti l-ai propus chiar este pentru tine? Chiar il meriti? Sau doresti sa-l atingi doar pentru ca „sa nu fii mai prejos decat vecinul”? Fii sincer cu tine si vezi cat de realiste iti sunt sperantele.

Odata ce ai decis ca meriti si poti sa atingi acel obiectiv vezi daca mijloacele prin care speri sa faci asta sunt potrivite pentru tine. De exemplu daca iti face placere sa mergi pe acel drum. Sa zicem ca ti-ai propus sa castigi o anumita suma de bani pana la sfarsitul anului, vrei sa investesti la bursa sau vrei sa-ti deschizi o afacere? Daca habar n-ai cu ce se mananca bursa cu siguranta nu va fi aceasta alegerea perfecta insa daca ai un hobby care te pasioneaza si il poti transforma intr-o afacere ai mai multe sanse sa-ti atingi obiectivul urmand drum.

Asa cum exista o abundenta de teluri exista si o abundenta de drumuri care duc la acelasi tel. Daca vezi ca cel pe care mergi acum nu te duce la destinatie, poate e cazul sa incerci un altul. Nu te lasa prins in mrejele rutinei, nu incerca mereu acelasi fel de momeala daca vezi ca pestele nu trage, schimba undita, schimba momeala sau schimba balta.

Fii flexibil si ramai mereu deschis la alternative, fii dispus sa-ti schimbi planurile din mers, sa te adaptezi. Inadaptatii sunt cei mai vulnerabili!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.