Gafă colosală a CIA: Florin Salam a fost expulzat în Pakistan!

Drama cantaretului de manele Florin Salam, continua!

Dupa ce a ramas fara 100 000 de dolari, bani ce i-au fost confiscati de autoritatile americane, aceleasi autotitati Salam teroristulamericane l-au expulzat acum in Pakistan si nu in Romania cum ar fi fost normal.

Totul a pornit de la o confuzie teribila, americanii fiind indusi in eroare cu privire la tara de origine si identitatea persoanei retinute.

Cum Florin Salam nu stie engleza, CIA a folosit pentru identificarea lui o aplicatie IT de recunoastere faciala, aplicatie care l-a identificat pe manelist cu un fost detinut pakistanez al celebrei inchisori de la Guantanamo.

Astfel, autoritatile SUA l-au confundat pe manelistul roman cu un fost terorist pakistanez eliberat acum 2 ani si care are interdictie de a intra pe teritoriul american.

Gafa a iesit insa la iveala mult prea tarziu, Salam fiind deja in Pakistan de mai bine de o saptamana, asa cum a anuntat cu regret un oficial CIA.

Familia manelistului e disperata pentru ca nimeni nu stie unde este Florin in acest moment si se tem de ce este mai rau, deoarece artistul nu cunoste bine nicio limba si e greu de presupus ca se poate descurca de unul singur intr-o tara total necunoscuta.

Oricine are informatii despre Florin Salam este rugat sa ia legatura cu ambasada romana de la Islamabad, desi altii sunt de parere ca mai bine nu….

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
    • Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
    • Anti_Manele_Anti_Prostie Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.