Pentru a atrage mai mulți turisti, România va cumpara din China 20 000 de pokemoni

Ministrul Economiei Costin Borc a anuntat o miscare strategica facuta de tara noastra in vederea cresterii numarului de turisti care ne trec granita: importul de pokemoni.

Ideea mi-a venit, povesteste ministrul, cand eram la shopping in Dragonul Rosu si vad pe taraba unui comericant pokemonipokemoni. Ii dadea ieftin, la 10 lei bucata.

Imediat am avut o viziune: ce ar fi sa impanzim Romania cu pokemoni?

Imediat am luat legatura cu acel mic investitor asiatic si i-am propus o afacere in stil mare, profitabila pentru toata lumea.

In mai putin de o luna de zile am pus toate actele in ordine iar in cursul acestei saptamani urmeaza sa ajunga in Constanta vaporul cu pokemoni din China. Nu ne costa decat 2 milioane de euro, cu tot cu taxe, spagi si accize.

Cand tragi linie si le aduni, cred ca am facut o afacere buna!

Dupa ce vom descarca marfa, pokemonii vor fi amplasati strategic pe litoral, in capitala, dar si in zona muntilor Apuseni si in orasele medievale din Transilvania.

A declarat ministrul.

Ceea ce omita sa spuna insa oficialul roman e ca exista si niste costuri cu hrana pe timp de iarna a pokemonilor, precum si cu cheltuieli legate de incalzirea in anotimpul rece, pokemonii nefiind obisnuiti cu clima rece de la noi.

Ramane de vazut daca investitia isi merita banii si daca cei 20 000 de pokemoni vor reusi sa atraga un numar suficient de mare de pros…., a, de turisti.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.