Rușine DNA! Liviu Mihaiu nu doar ca nu știa al cui e Petromservice dar nici măcar nu auzise de Sorin Ovidiu Vântu

Asa cum a declarat si singur (si nu vad niciun motiv pentru care nu l-am crede), Liviu Mihaiu nu doar ca nu stia cine detine Petromservice dar nici macar nu auzise vreodata de Sorin Ovidiu Vantu, sustin avocatii sai.

Dupa ce SOV s-a autodenuntat ca a dat spaga 2 milioane de euro catre conducerea PNL pentru a-l numi pe omul sau, liviu mihaiuLiviu Mihaiu, guvernator al Deltei, de care avea nevoie pentru a putea obtine avizele necesare pentru hotelurile si benzinariile sale din Delta, acesta din urma spulbera toate afirmatiile omului de afaceri.

-Nu stiam cine detine benzinariile plutitoare Petromservice la fel cum nu aveam habar nici cine detine hotelurile din Delta pe care le avizam. De Sorin Ovidiu Vantu nu am auzit pana in ziua de azi.

Eu stiu ca primeam regulat niste bani de la un misterios om de afaceri in schimbul unor servicii mai speciale, dar mereu prestam aceste servicii seara, in locuri neiluminate, astfel ca niciodata nu ii vedeam fața.

Era acelasi personaj misterios cu care lucreasem si in presa, dar cum curiosii mor repede, nu am avut niciodata interesul sa stiu mai multe.

Si va rog eu frumos, nu ma mai intrebati de oameni politici, afaceristi sau sume de bani. Eu sunt de profesie jurnalist de investigatii, nu stiu absolut nimic de lucrurile astea, eu ma ocup de cu totul alte treburi.

A declarat in apararea sa fostul Liviu Mihaiu.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.