A început la Mamaia festivalul tematic Afrodita și Spuma Mării

Obisuita inca din epoca Mazare cu spectacole tematice, statiunea Mamaia gazduieste si in acest sezon un carnaval menit sa atraga si mai multi turisti in statiunile din Bulgaria.

Astfel, de cateva zile, primaria a organizat festivalul Afrodita si Spuma Marii, in care constantenii si turistii sunt Afroditainvitati la manele, chef, berbecuti la gratar si pomana porcului (nu neaparat in ordinea asta).

-Am vrut sa fie ceva original in care sa impletim carnavalurile sud-americane cu mitologia greaca si traditiile autohtone.

Ca vedeta locala am ales-o pe celebra Afrodita din Strehaia, cunoscuta din showul lui Capatos, venita special la Mamaia pentru acest festival.

Toata lumea a dansat, a mancat si s-a distrat, ceea ce inseamna ca am reusit sa facem ceva frumos si ne incurajaza sa repetam evenimentul si in sezoanele urmatoare.

A declarat emotionat primarul Constantei Decebal Fagadau.

Desi autoritatile se declara multumite si considera ca evenimentul a fost un succes, sute de turisti au decis sa isi intrerupa rapid vacanta si alte cateva mii si-au anulat rezervarile de la mai multe hoteluri din Mamaia.

Sunt insa si turisti multumiti, mai ales dintre cei care pana anul trecut preferau statiunea montana Costesti.

-E frumos aicisea, mici, bere, gagicute frumoase. Domnu` primar s-a gandit foarte bine sa faca ceva frumos pentru oameni dar si pentru noi rromii. Cred ca mai venim si la anul.

A spus Pardalian Stanescu, unul dintre turistii multumiti de eveniment.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.