Deputatul cu mitralieră: unii se întreabă dacă nu cumva sunt prost dar eu nu am astfel de dubii!

Hotarat si transant, asa cum ne-a obisnuit in ultimul timp, deputatul PSD Catalin Radulescu vine sa faca lumina asupra declaratiilor care l-au facut celebru.

mitralieraAcesta afirma ca ziaristii i-au distorsionat mesajul, ceea ce a indus in eroare o buna parte din opinia publica.

Multi au acum impresia ca sunt prost pentru ca asa reiese din articolele de presa care s-au scris in ultimele zile. Insa daca ar fi citit interviul brut, neprelucrat de nemericii astia de jurnalisti, atunci nu ar mai fi avut astfel de dubii.

Altii, mai grav, au impresia ca doar fac pe prostul, ca sunt un impostor si un mincinos sau in cel mai bun caz, un frustrat caruia ii place sa se laude.

In realitate eu sunt cat se poate de autentic si nu stiu sa ma prefac. In plus nu vreau sa conving pe nimeni, pentru ca eu stiu foarte bine ce imi poate capul, ca dovada ca nu am nevoie de ajutorul nimanui pentru a iesi din gropi.

Va rog sa preluati si sa dati mai departe acest drept la replica, pentru ca toata lumea sa inteleaga ce am vrut sa spun, mai ales cei carora le place sa ne acuze ca lucram noaptea ca hoții.

Apropo de treaba asta, de ce nimeni nu vrea sa isi asume oficial si sloganul prosti ca noaptea? Iata ca mi-l asum eu pentru toti colegii mei de partid!

Si pentru asta nu cred ca trebuie sa mai dau vreo declaratie la politie….

A declarat Catalin Radulescu, vizibil emotionat.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.