Tensiuni între România și SUA: Șerban Nicolae a depus o cerere de grațiere a traficantului de droguri „El Chapo”!

Scandal fara margini la sediul ambasadei americane de la Bucuresti unde senatorii Serban Nicolae si Traian Basescu s-au prezentat in aceasta dimineata cu o cerere neobisnuita.

Serban El ChapoMai exact, cei doi au intrat in audienta la ambasadorul Hans Klemm si i-au prezentat o propunere oficiala de gratiere a celebrului traficant de droguri mexican, „El Chapo”.

Din pacate lucrurile au luat o intorsatura urata!

Imediat dupa ce a inteles despre ce e vorba, ambasadorul a solicitat interventia personalului de securitate care pur si simplu i-a scos afara pe cei doi senatori.

Incidentul nu a ramas insa fara urmari, Serban Nicolae amenintand ca lucrurile nu vor ramane asa:

„Nu e posibil ca doi senatori ai Romaniei sa fie tratati ca un betiv, respectiv ca un idiot. Unde se crede acest ambasador?

Noi am venit cu o propunere civilizata de gratiere a unui om care s-a plans de conditiile grele din penitenciarele americane si eram dispusi sa ii oferim azil in Romania, domnul Joaquin Guzman dovedind ca regreta faptele si e gata sa se reintegreze in societate.

Din pacate propunerile noastre s-au lovit de refuzul unui ambasador neinformat sau caruia ii place sa fie manipulat.

Bineinteles ca nu ne vom opri aici, vom incerca din nou si daca trebuie, vom cere iesirea Romaniei din NATO si alipirea la Rusia. Vom face tot ce ne sta in putinta pentru a elibera cat mai multi infractori, oriunde s-ar afla!”

A incheiat senatorul PSD.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde
  5. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.