Panică în Orientul mijlociu după SUA au anunțat oficial că au identificat Iranul pe hartă!

În urmă cu câteva ore președintele american Donald Trump a anunțat oficial că armata americană a identificat, cu o precizie de 80%, poziția geografică a Iranului și a și prezentat o hartă în acest sens, explicând, cităm, după cum puteți vedea, sunt șanse mari ca Iranul să fie pe undeva prin zona asta.

Analiștii militari consideră că acest anunț este o amenințare voalată la adresa regimului de la Teheran care până acum miza pe confuzia pe care o făceau americanii între Iran și Iraq, știut fiind faptul că în ultimii 20 de ani toate rachetele americane care îi vizau pe iranieni, au căzut de fapt în Iraq.

Surse din cadrul CIA, care din motive lesne de înțeles au dorit să rămână anonime, au dezvălui faptul că SUA au demarat o vastă operațiune de identificare cât mai exactă a Iranului pe hartă, încă de la începutul lunii ianuarie, cercetând din satelit o vastă arie geografică cuprinsă între Australia și Marea Britanie.

Au fost folosite zeci de manuscrise și hărți vechi, rute comerciale ale imperiului colonial britanic dar și jurnalul lui Marco Polo sau Vasco Da Gama.

În final s-a efectuat un sondaj de opinie printre fermierii texani, după care un calculator special a indicat prin eliminare răspunsurile corecte (se pare că inițial s-a mers pe mai multe variante posibile).

Fără a intra în detaliile muncii de intelligence, cert este că de acum încolo regimul de la Teheran nu va mai putea abuza în voie de propriile resurse de petrol, putându-se aștepta în orice clipă la o ripostă energică din parte lumii civilizate.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.