Vești îngrijorătoare din Rusia: mama lui Lenin e din nou gravidă!

Desi inca nu avem confirmarea oficiala (si cand o vom avea va fi deja prea tarziu), se pare ca mama lui Lenin e din nou gravida si urmeaza sa nasca in curand.

Semnele sunt evidente!

Pentru ca deja nu mai are contracandidati in Rusia, Putin s-a decis sa participe simultan la alegerile din Moldova si mama-lui-lenindin Bulgaria. Partea nasoala e ca le-a si castigat, fiind pe cale sa faca Russia Great Again.

Gurile rele spun ca urmeaza o intrevedere la nivel inalt intre presedintii rus si american, undeva in Crimeea, desi e posibil ca locatia sa nu fie tocmai potrivita, Donald Trump putand avea serioase dificultati in a gasi Crimeea pe harta.

Simtind din ce parte bate vantul, un personaj pe care cu totii il credeam disparut definitv din peisaj, Victor Viorel s-a reactivat din nou postand filmultele cu Masa Tacerii si prostia infinita, dovedind inca o data ca lui Monta ii e dor de putere dar mai ales de Puie.

Deh, daca in Rusia mama lui Lenin e din nou gravida, la noi se pare ca mama prostilor e cea care contribuie cel mai mult la cresterea natalitatii.

Bineinteles ca lucrurile nu vor ramane asa!

Iohannis a convoct de urgenta in Tahiti Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru a urmari cu atentie si ingrijorare evolutia lucrurilor.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.