Vești îngrijorătoare din Rusia: mama lui Lenin e din nou gravidă!

Desi inca nu avem confirmarea oficiala (si cand o vom avea va fi deja prea tarziu), se pare ca mama lui Lenin e din nou gravida si urmeaza sa nasca in curand.

Semnele sunt evidente!

Pentru ca deja nu mai are contracandidati in Rusia, Putin s-a decis sa participe simultan la alegerile din Moldova si mama-lui-lenindin Bulgaria. Partea nasoala e ca le-a si castigat, fiind pe cale sa faca Russia Great Again.

Gurile rele spun ca urmeaza o intrevedere la nivel inalt intre presedintii rus si american, undeva in Crimeea, desi e posibil ca locatia sa nu fie tocmai potrivita, Donald Trump putand avea serioase dificultati in a gasi Crimeea pe harta.

Simtind din ce parte bate vantul, un personaj pe care cu totii il credeam disparut definitv din peisaj, Victor Viorel s-a reactivat din nou postand filmultele cu Masa Tacerii si prostia infinita, dovedind inca o data ca lui Monta ii e dor de putere dar mai ales de Puie.

Deh, daca in Rusia mama lui Lenin e din nou gravida, la noi se pare ca mama prostilor e cea care contribuie cel mai mult la cresterea natalitatii.

Bineinteles ca lucrurile nu vor ramane asa!

Iohannis a convoct de urgenta in Tahiti Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru a urmari cu atentie si ingrijorare evolutia lucrurilor.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.