Un tânăr pesedist a fost bătut la o ședință de partid după ce a susținut că PSD-ul nu apără corupția!

Scandal monstru în ședința de partid a filialei PSD din Teleorman! Un tânăr consilier PSD din comuna Orbeasca a fost la un pas de a fi linșat de colegii de partid după ce, în timpul unei ședințe, a luat cuvântul și a spus ca PSD-ul susține statul de drept și că nu apără corupția.

Nu a mai fost lăsat să își termine fraza pentru că în secunda următoare a fost lovit cu pumnul în față de colegul din drepta, după care mai mulți pesediști au început să-l lovească și să-l îmbrâncească spre ieșire.

Doi colegi au încercat totuși să-i ia apărarea, strigând ca e tânăr și a greșit, însă majoritatea celor aflați în sală au început sa scandeze „Demisia, demisia” și „Afara, afară cu soroșiștii din sală”.

Scandalul a fost aplanat abia dupa intervenția poliției locale care a dat peste 20 de avertismente.

Ulterior, tânărul politician și-a retras spusele, afirmând ca regretă cele întâmplate și a declarat că totul a plecat de la o confuzie între termeni și de la un discurs neinspirat.

De asemeni el neaga acuzațiile colegilor de partid! Aceștia îi reproșază că are un cazier curat, ceea ce dovedește incompetență, lipsa lui de pricepere în politică și mai presus de orice, lipsă de fidelitate față de partid.

Surse din PSD Teleorman susțin ca individul va fi dat afară din partid la următoarea ședință.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. oamenicasobolani Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.