Deszapezirea in Bucuresti, o problema rezolvata de companiile private

servicii deszapezire bucurestiVenirea iernii inseamna, de foarte multe ori, o surpriza pentru autoritati. Indiferent ca este vorba despre autoritatile dintr-un sat mic de provincie sau de autoritatile din capitala tarii, mereu intervin aceleasi probleme: utilaje stricate, organizare proasta, lipsa de reactie.

Desi deszapezirea este asigurata din banii publici si ar trebui sa se faca rapid, ori de cate ori ninge, pe toate strazile publice, multi bucuresteni acuza faptul ca strazile lor raman iarna de iarna cu zapada pe ele, ceea ce ii obliga sa ia lopata si sa isi faca singuri partie.

Din fericire, oportunitatea unor strazi inzapezite a dus la aparitia unor companii private care ofera servicii deszapezire Bucuresti. Aceste companii reusesc sa raspunda cu succes nevoilor bucurestenilor si sunt mult mai prompte decat sunt companiile angajate de primarie.

Cum reusesc companiile private sa rezolve o problema pe care primariile se chinuie de ani de zile sa o rezolve?

Conform celor de la www.gama-admin.ro, organizarea este principala calitate a celor care ofera servicii de deszapezire in regim propriu. Acestia sunt mereu informati in ceea ce priveste starea vremii si sunt pregatiti atunci cand urmeaza sa ninga.

De asemenea, principalii furnizori de servicii de deszapezire dispun de toate utilajele necesare pentru o eficienta cat mai mare. Incepand cu buldo excavatoarele cu o cupa si terminand cu incarcatoarele cu freza.

Ce trebuie sa i se ceara unei firme care ofera servicii de deszapezire?

Evident, alaturi de firmele care ofera servicii de deszapezire trebuie sa se implice si cetatenii. Acestia trebuie sa stie ce sa ceara, cand sa apeleze la servicii si cum sa ajute.

Un prim lucru important este sa se apeleze la un astfel de serviciu imediat ce se depune zapada, indiferent de ora. Exista riscul ca in dimineata de dupa prima zapada sa fie un haos total si sa apara intarzieri.

Printre lucrurile care trebuie sa fie cerute de la o astfel de firma trebuie sa se numere si urmatoarele:

  • Un pret fix. Pretul trebuie sa fie stabilit inca de la telefon si trebuie sa includa atat transportul, cat si combustibilul.
  • Posibilitatea de a deszapezi manual. Este o cerinta extrem de importanta, deoarece pot exista anumite locuri in care utilajele nu au acces. Deszapezirea manuala trebuie sa fie o optiune cat se poate de viabila.
  • Material antiderapant. De asemenea, materialul antiderapant poate sa fie extrem de util in cazul in care se doreste deszapezirea unei cai de acces cu automobilul.

In general, este bine ca un astfel de serviciu sa fie solicitat de catre o asociatie a unei comunitati. De cele mai multe ori, nevoia de deszapezire apare pe strazi micute, cu mai multi locatari. Organizarea din timp a intregii comunitati si alegerea unei solutii optime inca din perioada in care este vreme buna, poate sa fie cu adevarat salvatoare.

Ceea ce este cert este ca bucurestenii au optiuni atunci cand zapada se asterne peste drumuri si nu trebuie sa se bazeze exclusiv pe autoritati pentru a avea cai de acces curate.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.