Sondaj: 70% dintre ardeleni resping autonomia și doresc unirea! Din păcate, unirea cu Germania!

Una caldă, una rece pentru frații asupritori de la București!

Vestea bună e că ardelenii și bănățenii resping proiectul de autonomie Robu-Boc, intitulat pompos Alianța Vestului și se pronunță în mod covârșitor în favoarea unirii.

Veste proastă e ca 70% doresc unirea cu Germania, 10% cu Austria, iar 20% încă nu au terminat de bifat căsuțele chestionarului.

Dincolo de Carpați, lucrurile stau cu totul altfel!

Oltenii și moldovenii par a fi mult mai patrioți și își aduc aminte cu înfrigurare de suferințele îndurate de românii ardeleni:

„Statul român nu ar trebui să tolereze astfel de mișcări separatiste!

Să le fie rușine celor care aduc azi vorba de autonomie în Ardeal. Pentru asta am făcut Marea Unire de la care am serbat mai ieri 100 de ani?

Pentru asta au suferit înainte de 1918, dar mai ales după, Maniu, Hossu și toată generația de ardeleni de la acel unic 1 Decembrie?

Puteau să trăiască bine mersi în lumea burgheză a imperiului austro-ungar, puteau să aleagă orice carieră ar fi dorit, aveau studii, aveau bani și relații, dar ca niște patrioți  adevărați ei au ales să moară în temnițele României. Lui Maniu chiar eu i-am sucit gâtul prin 50 și ceva.

Păi crezi că cei care vorbesc azi de autonomia Ardealului mai au habar de lucrurile astea? Rușine să le fie!”

A explicat Nicolae Ploșniță, venerabil istoric, mare patriot și veteran al fostei Securități.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.