Nicolicea: Rovana și Sevil sunt nevinovate pentru că la vremea aia abuzul în serviciu era legal!

Pentru ca malul drept al Dunarii s-a mutat pe malul stang si viceversa, Rovana Plumb si Sevil Shaideh, scapa astfel de acuzatiile de abuz in serviciu.

Cazul a fost rezolvat rapid de tribunalul intern al Parlamentului, condus de juristul PSD, Eugen Nicolicea. Redam mai jos motivarea deciziei:

In urma cercetarilor cu Google Maps, rezulta clar ca judetul Teleorman nu este domeniu public, ci face parte din curtea din spatele casei lui Liviu Dragnea, asta 1 la mana!

In al doilea rand ca se observa limpede cum Dunarea face in acea zona o entorsa in cheie-sol, astfel ca malul stang trece pe malul drept, malul drept pe malul stang si apoi la loc comanda, eliminand astfel orice suspiciune de frauda.

Daca va aduceti aminte, acum 80 de ani, tot asa a fost achitat si Terente, din motive geografice, faptele avand loc pe teritoriul Romaniei si nu al unui stat cu justitie functionala, dar sa revenim la cazul de față.

Dincolo de cele prezentate mai sus, argumentul principal e acela ca presupusa fapta s-a petrecut pe timpul guvernarii Ponta, adica al unui guvern PSD. Ori orice prost stie ca atunci cand PSD-ul guverneaza, abuzul in serviciu nu este infractiune ci face parte din fisa postului oricarui ministru.

Prin urmare instanta interna a Parlamentului decide clasarea cauzei si neinceperea urmaririi penale!

A declarat senatorul PSD.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.